search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:37
MENU CLOSE

«Furiosa: A Mad Max Saga»: To εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ του επικού prequel του «Mad Max: Fury Road» (photos/video)

01.12.2023 12:12
furiosa_3
credit: Warner Bros. Pictures

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ για το «Furiosa: A Mad Max Saga», τo πολυαναμενόμενο prequel του βραβευμένου με έξι Όσκαρ «Mad Max: Fury Road» που κυκλοφόρησε το 2015.

Παρουσιάστηκε στην εκδήλωση CCXP comics expo στη Βραζιλία με τον καταξιωμένο Αυστραλό σκηνοθέτη και παραγωγό Τζορτζ Μίλερ (George Miller) και το καστ να δίνουν το παρών.

Σε αυτό το επικό prequel δράσης που γυρίστηκε ξανά στην Αυστραλία το 2022 η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) παίρνει τη σκυτάλη από τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) του «Fury Road» για να σχεδιάσει τη δική της «Οδύσσεια».

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τομ Μπούρκ (Tom Burke), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’ (Yahya Abdul-Mateen II), Νέιθαν Τζόουνς (Nathan Jones), Ντάνιελ Γουέμπερ (Daniel Webber) και Λάσι Χιουλμ (Lachy Hulme).

credit: Warner Bros. Pictures
credit: Warner Bros. Pictures

Το σενάριο ανέλαβαν όπως και στο «Fury Road» ο σκηνοθέτης και ο Νίκ Λαθούρης. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Dementus. Ενώ δύο τύραννοι μάχονται για την κυριαρχία στην Ακρόπολη, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς σχεδιάζει το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα της μέσα από την έρημο».

Η ταινία «Furiosa: A Mad Max Saga» από τη Warner Bros. αναμένεται στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2024: 5+1 ταινίες που… φλερτάρουν με το Χρυσό αγαλματίδιο (Videos)

Ο κόσμος του θεάτρου με τη ματιά της Βαρβάρας Δούκα

Το Άλσος γίνεται «Κήπος του χειμώνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:36