search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:00
MENU CLOSE

«Furiosa: A Mad Max Saga»: Anya Taylor-Joy και Chris Hemsworth πρωταγωνιστούν στο νέο επικό τρέιλερ (video)

20.03.2024 10:57
furiosa_3
credit: Warner Bros. Pictures

Δόθηκε στην δημοσιότητα από τη Warner Bros. Pictures το δεύτερο συναρπαστικό τρέιλερ για την prequel ταινία του «Mad Max: Fury Road», με τίτλο «Furiosa: A Mad Max Saga» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Τζορτζ Μίλερ (George Miller).

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Αυστραλία το 2022, πρωταγωνιστεί η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy), παίρνοντας την σκυτάλη από τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) του «Mad Max: Fury Road» του 2015 για να σχεδιάσει τη δική της «Οδύσσεια».

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τομ Μπερκ (Tom Burke), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’ (Yahya Abdul-Mateen II), Νέιθαν Τζόουνς (Nathan Jones), Ντάνιελ Γουέμπερ (Daniel Webber) και Λόκι Χιούμ (Lachy Hulme).

Το σενάριο υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Νικ Λαθούρης, το μοντάζ η βραβευμένη με Όσκαρ Μάργκαρετ Σίξελ (Margaret Sixel) ενώ ενδυματολόγος της ταινίας είναι η πολυβραβευμένη Τζένι Μπίβαν (Jenny Beavan).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Ταξιδεύοντας στην Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη την οποία κυβερνά ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες, καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της».

Η ταινία «Furiosa: A Mad Max Saga» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ποπάι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η θρυλική σειρά που έμεινε στη… μέση γίνεται ταινία – Η επίσημη ανακοίνωση

Timothée Chalamet: Οι πρώτες φωτογραφίες ως Bob Dylan (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:54