search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:56
MENU CLOSE

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η θρυλική σειρά που έμεινε στη… μέση γίνεται ταινία – Η επίσημη ανακοίνωση

19.03.2024 20:27
TI_PSUXH_THA_PARADWSEIS_MWRH

Έχει περάσει μια εικοσαετία από την εποχή που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» σε σενάριο των Δημήτρη Αποστόλου και Αλέξανδρου Ρήγα. Η σειρά τάραξε τα νερά της τηλεόρασης μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ωστόσο, η θρυλική παραγωγή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ προβλήθηκαν μόλις εξίμισι επεισόδια.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό σήμερα (19/03), ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η σειρά θα ολοκληρωθεί σε μορφή δύο ταινιών αυτή τη φορά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, παραγωγή του Παντελή Καλατζή και παραγωγή της Showtime Productions. Μάλιστα, η προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2025. Το καστ των δυο ταινιών θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Αναλυτικά, στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται το εξής: «Η μαύρη κωμωδία του MEGA δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του έβδομου επεισοδίου το οποίο παρέμεινε και ημιτελές, αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: Sτη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον “εχθρό” τους.

Και έτσι δεν μάθαμε τι απέγιναν τελικά αυτά τα τέσσερα κορίτσια που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο: Tον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν. Τον άνθρωπο που τις κακοποιούσε σεξουαλικά και που έχει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική ως προστάτης των, ανά τον κόσμο, κακοποιημένων παιδιών. Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Και κατέστρωσαν τα σχέδιά τους, που όμως έμειναν στη μέση.

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους. Και έτσι, θα μάθουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών, τις όποιες συνέπειες των πράξεων τους και τον αντίκτυπο που αυτή η πράξη θα έχει στην ελληνική κοινωνία του σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Timothée Chalamet: Οι πρώτες φωτογραφίες ως Bob Dylan (photos)

Δημόσια τέχνη

Τα βραβεία του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – O «Χρυσός Αλέξανδρος» στο ντοκιμαντέρ «O κλεμμένος πλανήτης μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09