ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Αλλάζουν όλα στα κινητά τηλέφωνα: Το μυστικό σχέδιο της Samsung (Photo)

03.09.2019 13:25
 
Μπορεί η πρώτη απόπειρα της Samsung να κατασκευάσει ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη να συνάντησε πολλά προβλήματα, ωστόσο φαίνεται ότι ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζεται για νέο χτύπημα που αναμένεται να αλλάξει τα πάντα όσον αφορά στη μορφή των κινητών τηλεφώνων.
 
Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία ετοιμάζει ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο θα κλείνει σε ένα μικρό τετράγωνο όταν δεν χρησιμοποιείται. Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο θα έχει μορφή clamshell και όταν ανοίγει η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6,7 ιντσών, ωστόσο, όταν διπλώνει θα χωράει άνετα σε μια τσέπη.
Όπως σημειώνει το Bloomberg, πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία που θα έχει η  νέα εκδοχή του Samsung Fold το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό από το Fold, η τιμή του οποίου αναμένεται να είναι τσουχτερή.
 
Σημειώνεται ότι στο χώρο των κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη έχουν μπει κι άλλοι παίκτες της αγοράς, όπως η Huawei, η Xiaomi και η Oppo, που ετοιμάζουν αντίστοιχες συσκευές.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:46
Exit mobile version