ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:43
MENU CLOSE

Παπαχρήστος, Πρετεντέρης και Κανέλλης «πυροβολούν» τον Μητσοτάκη για την προανακριτική

19.09.2019 08:28

 

Ειδικότερα ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει: «Δεν μας τα λέει καλά η κυβέρνηση, καθόλου καλά για την ακρίβεια. Ούτε ο Κυριάκος μας τα λεει καλά… Φρονώ οτι κακοσχηματισμενοι εγκέφαλοι τον παρασύρουν σε μέγα λάθος” και συνεχίζει ο δημοσιογράφος σε αλλο σημείο “Υπάρχει έστω και ένας δικαστής ο οποίος να δεχθεί… οτι σηκώθηκε ενα πρωινό ο Παπαγγελόπουλος και εκεί που έπινε τον καφέ του… του κατέβηκε ξαφνικά η ιδέα “δεν στήνω, ρε, ενα σκάνδαλο, στο οποίο να εμπλέξω Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα και έξι – επτά πρώην υπουργούς, να κάνουμε πλάκα;”. Αν έκανε κατι, αυτο προφανώς το έκανε κατόπιν άνωθεν εντολής” για να καταλήξει “Αυτό σημαίνει ότι ο Παπαγγελόπουλος είχε εντολη απο τον Τσιπρα για να κατασκευάσει ο,τι τέλος πάντων κατασκεύασε. Άρα πως τον εξαιρείς κύριε Μητσοτάκη μου»;

Ο Ηλίας Κανέλλης αναφέρει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Τσιπρας συνήργησε πολιτικά στη σκευωρία. Αν απο τις μαρτυρίες και τα πειστήρια αυτή η συνέργεια αποδεικνύεται, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μη βρίσκεται πλάι στον υπουργό του, τον Παπαγγελόπουλο;»

Τέλος πολύ πιο διακριτικά ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει για το ίδιο θεμα: «Κράτος δικαίου δεν σημαίνει να κλείνεις πολιτικά ποινικές υποθέσεις που καποιοι άνοιξαν πολιτικά. Αυτο ειναι απλώς ίδια λογική απο αντίπαλα μυαλά… Μήνες ολόκληρους γράφαμε οτι η Novartis ειναι είτε σκάνδαλο, είτε σκευωρία. Τριτη εκδοχη δεν διατύπωσε κανείς” και καταλήγει “Η Δημοκρατια ασφαλώς δεν ειναι δικαστήριο. Αλλα ούτε και κολυμβήθρα του Σιλωαμ».

Enimerosi24

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36
Exit mobile version