ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Γκάλοπ στο FOX: Ο Τραμπ χάνει όποιον και να κατεβάσουν οι Δημοκρατικοί

20.09.2019 09:54

 

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου για το κάποτε αγαπημένο δίκτυο του Ρεπουμπλικανού προέδρου έδειξε διψήφιο προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν έναντι του Τραμπ (52% έναντι 38%), η δημοτικότητα του οποίου έχει πάρει την κατιούσα καθώς οι Αμερικανοί ανησυχούν για την πορεία της οικονομίας της χώρας.

Μάλιστα ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αύξησε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση που είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο το Fox News.

Προβάδισμα έναντι του Τραμπ -48% έναντι 40%- έχει και ο γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερες, αλλά και η τρίτη βασική υποψήφια των Δημοκρατικών, Ελίζαμπεθ Γουόρεν (46% έναντι 40%).

Σε περίπτωση τέλος που ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έβρισκε μπροστά του την Καμάλα Χάρις, η γερουσιαστής από την Καλιφόρνια θα επικρατούσε με 42% έναντι 40% αν γίνονταν τώρα οι εκλογές – ποσοστό, πάντως, που εμπίπτει εντός του περιθωρίου του στατιστικού λάθους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσκόπηση του Fox News προμηνύει μπελάδες για τον Τραμπ, αφού μια άλλη σφυγμομέτρηση τον Αύγουστο έδειχνε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα χάσει απ’ όλους τους κορυφαίους υποψηφίους των Δημοκρατικών -κάτι που είχε προκαλέσει τότε την οργισμένη αντίδρασή του μέσω Twitter, όπου υποστήριζε ότι το δίκτυο «έκανε λάθος», προσθέτοντας απογοητευμένος «το Fox έχει αλλάξει»…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version