search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Με τις αγορεύσεις δικηγόρων ξεκινά δίκη του Τραμπ για τον χρηματισμό της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς

22.04.2024 12:24
tramp2-new

Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι εισαγγελείς θα παρουσιάσουν σήμερα (16:30 ώρα Ελλάδος) μια ποινική υπόθεση εναντίον ενός πρώην Αμερικανού προέδρου, του Ντόναλντ Τραμπ.

Η υπόθεση αφορά την δωροδοκία στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με σκοπό να της κλείσει το στόμα για τις σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί της.

Οι 12 ένορκοι στο δικαστήριο του Μανχάταν, θα ακούσουν τις αγορεύσεις από εισαγγελείς και δικηγόρους υπεράσπισης στην πρώτη από τις τέσσερις ποινικές υποθέσεις εναντίον του υποψήφιου με τους Ρεπουμπλικάνους, στις φετινές εκλογές. Αρκετοί αναμένεται να καταθέσουν, μεταξύ αυτών και η πορνοστάρ. 

Ο Τραμπ είναι αντιμέτωπος με 34 κατηγορίες συνολικά και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εάν καταδικαστεί. Ωστόσο, τονίζεται πως ακόμη κι αν καταδικαστεί ο Τραμπ, αυτό δεν θα τον εμποδίσει να παραμείνει υποψήφιος για την προεδρία. Ωστόσο, αν εκλεγεί, επειδή είναι κρατική υπόθεση, δεν θα μπορεί να επιχειρήσει να δώσει χάρη στον εαυτό του εάν κριθεί ένοχος. 

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λαβρόφ επαναφέρει την πυρηνική απειλή στο προσκήνιο

O Μπάιντεν αποκάλεσε «κανίβαλους» τους κατοίκους της Παπούα Νέας Γουινέας και ο πρωθυπουργός τους απάντησε

Γάζα: Προ των πυλών η επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα – Ένταση σε σύνορα με Λίβανο και Δυτική Όχθη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:15