search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Τραμπ: «Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε – Δεν νομίζω ότι αξίζει να φυλακιστεί», είπε η Στόρμι Ντάνιελς (videos)

07.04.2023 11:43
stormy-daniels_0704_1200-700_new

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά την άσκηση κατηγοριών κατά του Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς, που είναι η πέτρα του σκανδάλου, ανέφερε ότι θέλει «να λογοδοτήσει» ο τέως πρόεδρος, αλλά όχι και να φυλακιστεί.

«Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε – δεν είναι πλέον άτρωτος. Κανένας δεν πρέπει να είναι άτρωτος, όποια κι αν είναι η δουλειά του -ακόμα κι αν είσαι ο πρόεδρος- θα πρέπει να λογοδοτείς για τις πράξεις σου», δήλωσε η Στόρμι Ντάνιελς. Αλλά πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι οι παρανομίες που έκανε σε βάρος μου αξίζουν να φυλακιστεί».

Η 44χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικους στη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν και στο Fox Nation ευχαρίστησε όσους έχουν εκφράσει «την αγάπη και την υποστήριξή τους» και στην ερώτηση πως αισθάνθηκε όταν είδε τον Τραμπ στο δικαστήριο, απάντησε: «σοκαρισμένη». «Νόμιζα  ότι θα ξέφευγε χωρίς να αναζητηθούν οι ευθύνες του», πρόσθεσε.

Η Στόρμι Ντάνιελς αποκάλυψε ότι λαμβάνει συχνά απειλητικά μηνύματα – το ένα στα δέκα μηνύματα είναι απειλή θανάτου, όπως είπε, προσθέτοντας ότι εκείνοι που την απειλούν γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι. «Είναι σαν βομβιστές αυτοκτονίας. Στο βάθος της ψυχής τους αισθάνονται ότι κάνουν το σωστό», είπε. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς που την απειλούν χρησιμοποιούν τα πραγματικά τηλέφωνά τους και τους λογαριασμούς τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Η Στόρμι Ντάνιελς είναι η μία από τις δύο γυναίκες που ο Τραμπ κατηγορείται ότι δωροδόκησε για να εξασφαλίσει την σιωπή τους, πριν από τις εκλογές που τον έφεραν στον Λευκό Οίκο. Ο τέως πρόεδρος δήλωσε «μη ένοχος» για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η Ντάνιελς ανέφερε στη συνέντευξή της ότι αν της ζητηθεί να καταθέσει στη δίκη του Τραμπ θα το κάνει. «Νομίζω ότι αν με καλέσουν και σταθώ μπροστά στο δικαστήριο αυτό ενισχύει την ιστορία μου και την προσωπικότητά μου. Αν δεν το κάνουν θα είναι σαν να θέλουν να με κρύψουν», είπε χαρακτηριστικά.

H Στόρμι Ντάνιελ έγραψε ένα βιβλίο το 2018 όπου περιγράφει τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά με πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Συνέλαβαν 19χρονη για σεξουαλική κακοποίηση… σκύλου – «Με ανάγκασαν» λέει η ίδια (Video)

Κίνα: Εννιά χρόνια φυλακή στον άνδρα που κρατούσε αλυσοδεμένη από τον λαιμό τη γυναίκα του (photos/videos)

ΗΠΑ: Πολιτικός διχασμός από τη δίωξη Τραμπ – Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι ξανά υποψήφιος (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09