ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:08
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Δυσαρέσκεια για την Ελένη Τσολάκη μετά την εκπομπή του Λιάγκα για την ασέλγεια σε φοιτήτρια

15.11.2019 10:03

 

Η ίδια δέχτηκε άκρως αρνητικά και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικά σχόλια για την ανάρμοστη συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα η εικόνα του «καλού παιδιού» να καταρρεύσει.

Η αλήθεια είναι πως και η πρώτη της απόπειρα για κεντρική παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής στο «Τι Λέει;» μόνο με επιτυχία δεν στέφθηκε, με το κανάλι να συνειδητοποιεί πως η Τσολάκη… δεν πουλάει. Όχι ως κεντρική τουλάχιστον.

Όσον αφορά τα σχέδια για τον «Αγρότη», φαίνεται πως άλλαξαν, και η Τσολάκη έμεινε κυριολεκτικά στον αέρα, μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί με τη δική της περίπτωση, παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ τη διαβεβαίωσε πως θα της έβρισκε κάποιο project για να γίνει… κεντρική παρουσιάστρια!

Πληροφορίες του dailymedia.gr αναφέρουν πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ίδια εκπομπή δεν αναμένεται να πάρει, ενώ κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα αξιοποιηθεί στο μέλλον ακόμα και ως κομμάτι κάποιου πάνελ.

Αντίθετα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν αναμένεται να κοπεί, καθώς η Εύη Κουτσαυτάκη λέει «ναι» σε μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ωστόσο έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά το σάλο που ξέσπασε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51
Exit mobile version