search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο λόγος που ήρθε σε ρήξη με τον ΣΚΑΪ επί εποχής Big Brother

25.04.2024 11:23
mikroytsikos-new

Για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα και τη συμμετοχή του στο Tv Queen μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στους λόγους για τους οποίους είχε έρθει σε ρήξη με τον ΣΚΑΪ επί εποχής «Big Brother».

«Όταν ένα παιδί από την Κρήτη είπε τη λέξη “βιασμός” στο live streaming και ορθά αποβλήθηκε, ζήτησα να του κάνω μια συνέντευξη. Η άποψη μου ήταν πως ό,τι και αν είχε κάνει, έπρεπε να έχει μια ευκαιρία να απολογηθεί. Αυτοί, με τον φόβο του Ραδιοτηλεοπτικού, δεν ήθελαν. Επί τέσσερις μέρες τούς παρουσίαζα τα επιχειρήματα μου. Στο τέλος ήθελαν να βγω και να διαβάσω ένα κείμενο. Εγώ να διαβάσω έτοιμο κείμενο; Ποτέ. Η εβδομάδα είχε ξεκινήσει με 25αρια. Τους έλεγα “αφήστε με να είμαι καταπέλτης, να τον κάνω να γίνει εξομολογητικός, να καταλάβουμε πώς έχει μεγαλώσει και γιατί έχει τέτοιες απόψεις. Είναι χιούμορ, είναι ουσία, δεν είναι αρκετά έξυπνος;”. Ήταν το talk of the town. Τους έλεγα “πρέπει να κάνουμε τρέιλερ τη συνέντευξη, να περιμένει ο κόσμος να δει τι θα πει αυτός ο άνθρωπος”. Και εκείνοι μου έλεγαν για το ΕΣΡ, ενώ το απόσπασμα δεν είχε προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση..Ήταν η στιγμή που έπρεπε να πιάσουμε μια πραγματικότητα και να τη χτυπήσουμε κάτω σαν το χταπόδι, πάντα με όρους τηλεοπτικής δεοντολογίας. Αλλά όταν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο σου λες: «ο τρόμος του Ραδιοτηλεοπτικού». Ύστερα από εκείνη την εκπομπή εγώ αποστασιοποιήθηκα, έφτασα να μαθαίνω για καλεσμένο από τον ταξιτζή που με μετέφερε» τόνισε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ερωτήθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την οποία πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αν έρθει στο Tv Queen, θα είναι η μέρα που εκείνος θα αρρωστήσει.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι η γνώμη του δεν έχει αλλάξει, επισημαίνοντας ότι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της του επιβεβαιώνουν καθημερινά αυτά που και ο ίδιος γνωρίζει.

«Όταν με πιάνουν τόσοι άνθρωποι από τη δουλειά μας, που έχουν συνεργαστεί μαζί της και μου λένε τα ίδια, τι θα πω; Ότι αυτό το κορίτσι είναι θαύμα; Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση. Θα έλεγα τότε στην Κωνσταντίνα να φοβάται περισσότερο εκείνους που την ευλογούσαν μπροστά της και πίσω της έλεγαν τα χειρότερα» είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αιμιλία Υψηλάντη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε την ηθοποιό – «Συγγνώμη που μιλάω έτσι»

Κέιτ Μίντλετον: Έλαβε νέο τιμητικό τίτλο από τον βασιλιά Κάρολο

Βασιλική Τρουφάκου: Ανακοίνωσε ότι θα γεννήσει αγόρι μέσω Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28