ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Το Σαββατοκύριακο ο γάμος -  Όλες οι λεπτομέρειες (Photos)

16.01.2020 16:36

 

Το υπέρλαμπρο wedding party θα δοθεί φυσικά στο Kulm Hotel, το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο Σεν Μόριτζ, ενώ ο διάσημος dj Mark Ronson θα αναλάβει τη διασκέδαση των επώνυμων καλεσμένων. Η τελετή και η γαμήλια δεξίωση εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το παρών στον γάμο θα δώσουν διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο David Beckham και η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg, η ηθοποιός Liv Tyler, το μοντέλο Karlie Kloss και ο σύζυγός της και γαμπρός της Ivanka Trump, Joshua Kushner. Περίπου 500 άτομα φημολογείται ότι έχουν λάβει πρόσκληση για το κοσμικό γεγονός της δεκαετίας.

Από το μυστήριο δεν θα λείψουν βέβαια ο πατέρας του γαμπρού, ο μεγιστάνας Φίλιππος Νιάρχος και η μητέρα του Βικτόρια Γκίνες. Μέλη του παγκοσμίου τζετ σετ ήδη αναζητούν τις ιδανικές τουαλέτες και κοστούμια, κοσμικές περσόνες παλεύουν για μία πρόσκληση και μεγάλα περιοδικά τρίβουν τα χέρια τους σκοπεύοντας να προσφέρουν γη και ύδωρ για τη μεγάλη αποκλειστικότητα. Όσο για τη τελετή του γάμου, θα διαθέτει προβολή και λάμψη ανάλογη με αυτές βασιλικών ζευγών.

Φήμες θέλουν κουμπάροι στο επικείμενο γάμο να είναι τα αδέρφια του Σταύρου και παρανυφάκια τα παιδιά της Ντάσα από τον γάμο της με τον Αμπράμοβιτς. Οι μπομπονιέρες φυσικά θα είναι ειδική παραγγελία από τον οίκο κοσμημάτων Venyx της Ευγενίας Νιάρχου.

«Η οικογένεια Νιάρχου είναι εξαιρετικά σεβαστή και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο Σεν Μόριτζ. Θα μπορούσαν να κάνουν τον γάμο τους σε οποιαδήποτε υπέροχη τοποθεσία στον κόσμο, αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ επειδή είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να στηρίξουν την πόλη της οποίας ο πατέρας του γαμπρού είναι επίτιμος δημότης. Πιστεύω πως οι δαπάνες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κοστίσουν αρκετά εκατομμύρια λίρες και ότι ο γάμος θα δώσει μεγάλη ώθηση στο θέρετρο», δήλωσε πηγή στη Daily Mail.

Πηγή:tlife.gr

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59
Exit mobile version