search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα, αγαπημένε μου – Η γνωριμία και ο γάμος τους (Photo)

15.04.2024 07:28
ntenisi new

Υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια αλλά για τη Μιμή Ντενίση ο Γιάννης Φέρτης, που έφυγε από τη ζωή από τη ζωή στα 86 του χρόνια, ήταν κάτι περισσότερο: Ήταν εκείνος που πίστεψε σε εκείνη.

Ανεβάζοντάς μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, όπου είναι αγκαλιασμένοι, η Μιμή Ντενίση θέλησε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Φέρτη με μια ανάρτηση στο Instagram.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η γνωστή ηθοποιός έγραψε: «Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Να πιστέψω στον εαυτό μου. Αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα».

Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν σε αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου.

Όπως και όλοι όσοι σε αγάπησαν. Και είναι πολλοί! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου».

Η Μιμή Ντενίση πρόσθεσε στην ανάρτησή της το hashtag oneofakind, δηλαδή, ένας και μοναδικός.

Ο «Συμβολαιογράφος» και ο γάμος

Το 1981, ο λαμπερός πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιάννης Φέρτης, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη φρέσκια τότε ηθοποιό, Μιμή Ντενίση, στον ιερό ναό της Αγίας Φιλοθέης. Για τον Φέρτη, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που παντρευόταν, καθώς ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η γνωριμία τους είχε συμβεί στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Συμβολαιογράφος”, όπου η φλόγα του έρωτα δεν κρυβόταν.

Έτσι, το 1981 αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, φέρνοντας μαζί τους την αίγλη της ομορφιάς τους σε έναν από τους πιο φωτογραφημένους γαάους της εποχής.

Η Νίκη Γουλανδρή, κολλητή της Μιμής Ντενίση και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, τους τίμησε ως κουμπάρα στον γάμο τους.

Ο γάμος αυτός έλαμψε με όλη την πολυτέλεια και την αίγλη της εποχή του, κατακτώντας τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, που τον απέδωσαν στα εξώφυλλά τους ως τον “Γάμο της χρονιάς”

Παρότι οι δρόμοι τους χώρισαν το 1988, ο Γιάννης Φέρτης και η Μιμή Ντενίση παρέμειναν στενοί φίλοι, κρατώντας καλές σχέσεις

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Φέρτης: Η εξομολόγηση για την καριέρα του σε συνέντευξη το 1999 – Η φιλία με την Μελίνα Μερκούρη και τον Μ. Χατζηδάκι (video)

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον Μηνά Χατζησάββα ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου»

Το αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Γιάννη Φέρτη: «Ήσουν ο πιο υπέροχος άντρας που γνώρισα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51