search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Ο Κασσελάκης απαντά μέσω Instagram αν θα καλούσε στο γάμο του τον Μητσοτάκη και αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ

23.04.2024 13:27
kasselakis-instagram-astypalaia (7)

Από την Αστυπάλαια, όπου παραμένει αποκλεισμένος λόγω καιρού, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα Instagram Story απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών.

Μεταξύ των ερωτήσεων που απάντησε ήταν αυτή Γιώργου Λιάγκα για το αν θα καλούσε στο γάμο του το καλοκαίρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απάντησε και στο αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ.

Ερωτηθείς εάν θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, δεν θα μπορούσα να συγκυβερνήσω με κόμματα που έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες και από ένα σύστημα προπάγανδας. Η ΝΔ είναι όντως πολυσυλλεκτικό κόμμα αλλά προς την άκρα δεξια. Αν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μια κοινωνία σύγχρονη και μια οικονομία ρυθμισμένη, έχουν άπλετο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας στο εάν θα καλούσε τον πρωθυπουργό στον γάμο του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «όχι δεν θα τον καλέσω επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς», προσθέτοντας ότι «όταν ο πρωθυπουργός θα πάει σε γάμο ομοφύλων θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που με λέει αρσενικό/θηλυκό και δεν τον έχει αποπέμψει;».

Ερωτηθείς για το εάν θα αυξήσει τη χρηματοδότηση των κρατικών πανεπιστημίων, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «εννοείται πως ναι, δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό πρόβλημα από το να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία. Είναι η επένδυση με την καλύτερη μακροχρόνια απόδοση. Είναι σημαντικό τα ελληνόπουλα να σπουδάζουν στη χώρα τους και η χώρα να είναι ανταγωνιστική».

Σε ερώτηση για να δώσει μια συμβουλή σε όσους τον στηρίζουν και «δέχονται ανελέητο bullying», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είστε πολλοί και πολλές παραπάνω από όσο νομίζετε. Ο κόσμος έχει πάθει μια εσωτερική πληγή με το 41% και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είμαστε πλειοψηφία. Είμαστε περισσότεροι, μην χάνετε το κουράγιο σας, η αλήθεια είναι στην ψυχή μας».

Στην ερώτηση για το αν κρυώνει με το κοντομάνικο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «όχι βέβαια. Πήγα λύκειο στη Βοστώνη, εκεί να δεις -20 που τράβηξα για εβδομάδες».

Τέλος, ερωτηθείς εάν θα πάει στη Ρόδο, απάντησε ότι θα το προσπαθήσει απόψε, προσθέτοντας ότι «αν είναι μέχρι 6 μποφόρ θα το δοκιμάσουμε, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 υπεραμύνθηκε της απόφασής του να απομακρύνει από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Καλά έκανα με τον Παπανώτα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Ακρίβεια: Αίτημα για προ ημερησίας από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Ο Μητσοτάκης περιορίζεται σε στημένες περιοδείες, όμως τα νούμερα τον διαψεύδουν»

«Νίκη»: Τετ α τετ Νατσιού – Παπαδόπουλου μετά το νέο «μαργαριτάρι» για το χαστούκι στη Δελακάρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:07