search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:38
MENU CLOSE

«Νίκη»: Τετ α τετ Νατσιού – Παπαδόπουλου μετά το νέο «μαργαριτάρι» για το χαστούκι στη Δελακάρη

23.04.2024 11:44
papadopoulos_niki_2204_1460-820_new

Τετ α τετ με τον Δημήτρη Νατσιό θα έχει σε λίγη ώρα στη Βουλή ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τα όσα ασύλληπτα είπε χθες (22/4) στη Βουλή με αφορμή το χαστούκι υποψήφιας της Νίκης στην Αγγελική Δελακάρη, μέσα σε εκκλησία στην Καβάλα. 

Στη Νίκη επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός, αποδίδοντας στον πηγαίο, όπως ανέφεραν, αυθορμητισμό του «τα χειρότερα» που… προειδοποίησε πως έρχονται μετά την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ. Ο Δημήτρης Νατσιός σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους έκανε για έναν καλό άνθρωπο και επιστήμονα, πατέρα έξι παιδιών που δεν παρότρυνε σε επιθέσεις ούτε σε σφαλιάρες. «Καταδίκασε την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ αν και χρειάζεται πολιτικό χαστούκι στην κυβέρνηση», σχολίασε ο πρόεδρος της Νίκης.

 Στη συνάντηση Νατσιού – Παπαδόπουλου πάντως, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος ήταν προγραμματισμένη θα του ζητηθεί να είναι περισσότερος στον τρόπο που εκφράζεται. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που πετάει… μαργαριτάρια. Ποιος θα ξεχάσει τους καλικάντζαρους που βγαίνουν τα Χριστούγεννα και επιτίθενται στον λαό του Θεού. 

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο για διαστρέβλωση όσων είπε. 

«Για μια ακόμη φορά από μια τοποθέτησή μου στη Βουλή απομονώνεται μια φράση και αναπαράγεται από το σύνολο των ΜΜΕ με τρόπο που να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία των όσων λέω. Πρόκειται για μια ακόμη διαστρέβλωση των λεγομένων μου με σκοπό να με διασύρουν και να στοχοποιήσουν τη Νίκη», αναφέρει και προσθέτει πως είχε «μια ξεκάθαρη τοποθέτηση μέσα στη Βουλή ότι καταδικάζω κάθε είδους βία που δεν επιδέχεται ερμηνείες όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις» και καταλήγει λέγοντας πως «όλοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφής βία που ασκείται από οποιανδήποτε καθώς η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με τις αξίες ενός γνήσιου δημοκρατικού κινήματος και με το εκκλησιαστικό μας φρόνημα».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε έξαλλη κατάσταση, χθες στη Βουλή, είπε έχει θιγεί το κοινό αίσθημα από τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Είδαμε και μέσα στην εκκλησία πιστοί να μοιράζουν σφαλιάρες», είπε, προειδοποιώντας το κυβερνητικό επιτελείο πως αν δεν συγκεντρωθεί «θα δούμε και χειρότερα».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Ε65: Έργο τεράστιας αναπτυξιακής σημασίας (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα και έδιωξα τον Παπανώτα» (Video)

Νίκος Παππάς: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31