search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα και έδιωξα τον Παπανώτα» (Video)

23.04.2024 11:05
kassel new

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να απομακρύνει από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Καλά έκανα με τον Παπανώτα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Απαντώντας επίσης, σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε:

«Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία.

Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει πάρει μολύβι και χαρτί και σημειώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών, ενώ παράλληλα γράφει και τις προτάσεις που καταθέτουν πολίτες και φορείς έτσι ώστε πολλές από αυτές να τις συμπεριλάβει στο πρόγραμμα.

Σήμερα θα επισκεφθεί το Καστελόριζο και τη Ρόδο, την Τετάρτη την Τήλο, τη Νίσυρο και την Κω και την Πέμπτη προγραμματίζει να βρεθεί σε Κάλυμνο, Λέρο, Αγαθονήσι, Λειψούς, Αρκιούς, Πάτμο και Ικαρία.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακή Φλόγα: Πώς ένα αθλητικό δρώμενο μετατράπηκε σε πολιτικό σόου – Παράπονα ολυμπιονικών και πρωταθλητών που έμειναν απ’ έξω

Νίκος Παππάς: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του

«Νίκη»: Ευθεία πρόκληση Παπαδόπουλου μετά το χαστούκι στη Δεληκάρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31