ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (Photos)

27.02.2020 07:37

 

Σήμερα, Πέμπτη, η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00πμ μέχρι τις 19:30.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα.

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί αρχικά, την 24η Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σημαντική επιδείνωση της υγείας του η οποία οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 9:00, η σορός του αγαπημένου ηθοποιού έφτασε στο παρεκκλήσι δίπλα ακριβώς από την Μητρόπολη Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. «Στον λατρευτό μου, Κώστα» αναγραφόταν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:12
Exit mobile version