search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραγιάννη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρέτησε με συγκίνηση

05.04.2024 16:24
karagiannis – kideia 98- new

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους πολλοί καλλιτέχνες, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη για την κηδεία του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, Γιώργου Καραγιάννη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 95 ετών.


Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες πήγαν στην εκκλησία για να πουν το δικό τους αντίο στον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραγιάννη

O ίδιος ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες τόσο της παλιότερης, όσο και της σύγχρονης εποχής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το ταλέντο τους.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία οι Τάσος Νούσιας, Αποστόλης Τότσικας, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Στάνκογλου, Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιάννης Μπέζος, Βασίλης Μπισμπίκης , ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κα.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή 74χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του – «Καλύτερα η αυτοκτονία αν το έχω κάνει»

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο οργανώνουν αγρότες και φορείς – «Δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις, ενισχύσεις και επιδότηση ενοικίου»

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση σε γύρισμα» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04