ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:31
MENU CLOSE

«Σκάνδαλο» σεξ στο ΝΒΑ: Η σύζυγος του Ουέιντ, το ζεύγος Κάρι και οι... άλλοι

28.04.2020 13:15
 
Το ζεύγος Ουέιντ και το ζεύγος Κάρι έκαναν live στο instagram και πάνω στα γέλια και τις χαρές, άρχισαν και οι αποκαλύψεις.
 
Μιλώντας για το 1998, ο Ντουέιν Ουέιντ έκανε πλάκα στη γυναίκα του, λέγοντας πως είχε «άγριες» διαθέσεις τότε, κάτι που παραδέχθηκε κι η ίδια.
 

«Απόλαυσα τη ζωή. Και αυτήν ακριβώς τη συμβουλή έδωσα στην Αγίσα και στον νεαρό Κάρι», είπε η Γκάμπριελ Γιούνιον, δηλώνοντας:
 
«Τους είπα “παιδιά, η πιθανότητα να προχωρήσει αυτό είναι πολύ μικρή. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάνετε σεξ με άλλους ανθρώπους”. Χρησιμοποίησα άλλη λέξη, αλλά αυτό δεν είπα και στους δυο σας;».
 
«Με κοίταξες και μού είπες “πόσοο χρονών είσαι;”», συμπλήρωσε η Αγίσα, με την Γιούνιον να λέει «Ακριβώς, επειδή ήμουν ό,τι να ‘ναι».
 
Τότε, ο «Flash» είπε με χιούμορ «Απολογούμαι εκ μέρους της οικογένειας Ουέιντ. Δεν είμαστε έτσι πια», με την γυναίκα του να προσθέτει «ίσως και να δίνω αυτές τις συμβουλές ακόμα».
 
Ο Στεφ Κάρι και η Αγίσα είναι μαζί από έφηβοι και παντρεύτηκαν το 2011, όταν εκείνος ήταν 23 κι εκείνη 22 ετών. Κι όπως σχολίασε μετά η Γιούνιον, θαυμάζει αυτή τη σταθερότητα που έχουν και το γεγονός ότι δείχνουν ότι υπάρχει πίστη.
 
Πηγή: protothema.gr
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:31
Exit mobile version