ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:27
MENU CLOSE

Sex Island Coronavirus: Τετραήμερη κρουαζιέρα υπόσχεται απεριόριστα... πάρτι οργίων με 100 κορίτσια

10.06.2020 07:31

 

Παρόλο που η ιστοσελίδα των διοργανωτών ισχυρίζεται ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια ναρκωτικών από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του τετραήμερου οργίου, διευκρινίζει με… νόημα, ότι η χρήση μαριχουάνας είναι νόμιμη στην πολιτεία της Νεβάδα.

Επίσης όλες οι γυναίκες είναι άνω των 18 ετών έχουν ελεγχθεί και είναι «καθαρές» από οποιοδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Η Good Girls Company επίσης ξεκαθαρίζει ότι έχει «σκληρή πολιτική μέτρων προφύλαξης» και ότι οι καλεσμένοι μπορούν να «αλλάξουν κορίτσια με τους άλλους 50 καλεσμένους»

Άλλες δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος πλην του σεξ οι καλεσμένοι είναι ιππασία, επισκέψεις σε καζίνο και βόλεϊ.

Ακόμα και τα γεύματα προβλέπεται να είναι «πέντε αστέρων», μαγειρεμένα από επαγγελματίες σεφ και να σερβίρονται από σερβιτόρες. Κάθε καλεσμένος θα διαθέτει την δική του σουίτα, εξοπλισμένη με κλιματισμό, μεγάλο… κρεβάτι, wi-fi και «απόλυτη πολυτέλεια»

Οι καλεσμένοι θα παραληφθούν από το Λας Βέγκας και με ελικόπτερο θα καταλήξουν στο μυστικό μέρος όπου θα λάβει χώρα το πάρτι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:27
Exit mobile version