search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι: Πρώην στρίπερ έβγαλε σε δημοπρασία το εσώρουχο που φορούσε σε πάρτι στο Λας Βέγκας (photos/video)

07.03.2024 12:37
harry_stripper_0703_1920-1080_new

Απασχολεί εντόνως τους Βρετανούς πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πριγκιπικό μποξεράκι και τους έλυσε τις απορίες η στρίπερ Κάρι Ρουαγιάλ, η οποία κατάφερε να πουλήσει ένα μαύρο εσώρουχο του πρίγκιπα Χάρι για 250.000 δολάρια.

Βεβαίως δεν είναι ένα οποιοδήποτε εσώρουχο, αλλά -κατά τα λεγόμενα της Κάρι Ρουαγιάλ- είναι αυτό που φορούσε ο πρίγκιπας στο πολυσυζητημένο ξέφρενο πάρτι στο Λας Βέγκας και το οποίο ο Χάρι έβγαλε με τελετουργικό τρόπο και το έδωσε ως… ενθύμιο στη στρίπερ που τον είχε από κοντά.

Το πριγκιπικό μποξεράκι πουλήθηκε σε δημοπρασία και ο άνθρωπος που έδωσε 250.000 δολάρια για να το αποκτήσει είναι ο Ντίνο Παλμιότο, ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου στο Σαν Ντιέγκο.

Η Κάρι Ρουαγιάλ, που την καλούσαν σε διάφορα πάρτι και είχε τον ρόλο της «αφέντρας», υποστηρίζει ότι από εκείνο το ξέφρενο πάρτι στην πόλη της αμαρτίας, το 2012, έχει κρατήσει φωτογραφίες με τον Χάρι ολόγυμνο «που αν τις αποκαλύψω θα σοκάρουν τον κοινό».

Ο Ντίνο Παλμιότο δήλωσε ότι το εσώρουχο του δούκα του Σάσεξ είναι ένα κομμάτι ιστορίας, από τις μέρες που ήταν πλέι-μπόι και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των τουριστών. «Εκτιμώ ότι υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο Βρετανοί, ή άτομα με βρετανική καταγωγή, εδώ στην Καλιφόρνια και θα τους άρεσε να δουν το εσώρουχο», είπε ο Ντίνο Παλμιότο, προσθέτοντας ότι «ο Χάρι είναι πάντα καλοδεχούμενος στο κλαμπ, όπως και η Μέγκαν».

Η πρώην «αφέντρα» των ξέφρενων πάρτι, η 52χρονη Κάρι Ρουαγιάλ υποστηρίζει ότι ο Χάρι φορούσε το μαύρο μποξεράκι όταν την φίλησε, στο Λας Βέγκας. Ακολούθησε ένας αισθησιακός χορός με τον Χάρι να γδύνεται και να δίνει το εσώρουχό του στην στρίπερ.

«Πούλησα το εσώρουχο του Χάρι για 250.000 δολάρια. Στο Σαν Ντιέγκο υπάρχει ένα στριπτιζάδικο, το Exposé, και ο ιδιοκτήτης αγόρασε το εσώρουχο. Απ’ όσο ξέρω προσπαθεί να χτίσει έναν βωμό για τον Χάρι», δήλωσε στη Sun η Κάρι Ρουαγιάλ.

Ο Ντίνο Παλμιότο από την πλευρά του δήλωσε ότι έβαλε τα λεφτά του για να αγοράσει το μποξεράκι γιατί είναι μεγάλος φαν της βασιλικής οικογένειας. «Θέλω να βάλω το μποξεράκι στο κλαμπ. Ένας βωμός στο κλαμπ είναι ό,τι καλύτερο. Θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας του Χάρι, ένα κομμάτι ιστορίας. Ο τύπος είναι ήρωας και ίνδαλμα, όπως και η γυναίκα του. Ξέρω ότι δέχονται πολλές κριτικές, αλλά εγώ είμαι φαν τους», είπε στη Sun ο ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου.

Η Κάρι Ρουαγιάλ περιέγραψε χθες στη Sun πώς απέκτησε τις γυμνές φωτογραφίες του Χάρι, από εκείνο το βράδυ του 2012 και εξέφρασε την πρόθεση να τις αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο OnlyFans, πιστεύοντας ότι θα της αποφέρουν 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Όμως τα σχέδιά της δεν θα ευοδωθούν εύκολα, καθώς η ιστοσελίδα για ενήλικες ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε την δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών. Επίσης έκλεισε και το προσωπικό προφίλ της Κάρι Ρουαγιάλ, στο OnlyFans.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Τριπλό σκάνδαλο σε μοναστήρι – Οι σεξουαλικές συνευρέσεις, τα ψεύτικα «θαύματα» και το χρηματοκιβώτιο με τις 800.000 ευρώ

Το απίστευτο κόστος συντήρησης σούπερ γιοτ Ρώσου ολιγάρχη, που γονάτισε τις αμερικανικές αρχές

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust» – Πότε θα δικαστεί ο Alec Baldwin (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:47