ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:16
MENU CLOSE

«Κόλαση» στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας: «Μαύρο μέτωπο» και «σοβιετικές μέθοδοι» (Video)

11.06.2020 12:18
 
Eικόνες… ροντέο εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της Τετάρτης, μετά από «εμπρηστική» ανακοίνωση της δημοτικής αρχής που σύμφωνα με τον ιστοχώρο pelop.gr, τίναξε στον αέρα την ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το σώμα νωρίτερα για να σωθεί η πλατεία Καλλιπάτειρας.
 
Το φιτίλι άναψε ο χαρακτηρισμός «μαύρο μέτωπο» που απέδωσε η δημοτική αρχή στην αντιπολίτευση μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Δήμου, προσπαθώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις για το θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας, αν και το σώμα συζητούσε για τις πεζοδρομήσεις και την Κανακάρη.
 
Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αρχικά και εν συνεχεία οι Νίκος Παπαδημάτος, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Ρώρος και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ζήτησαν εξηγήσεις για τα περί «μαύρου μετώπου» και ποιος διαχειρίζεται την ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.
 
«Θα μάθω και θα σας ενημερώσω» απάντησε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δεν πείστηκε από την απάντηση και συνέχισε να ζητάει εξηγήσεις. «Δεν σας αφορά… Δεν ασχολείστε με το Δημοτικό Συμβούλιο. Με την επικοινωνία ασχολείστε όλοι σας…» αντέτεινε ο Κ. Πελετίδης και έψεξε μέλη της αντιπολίτευσης ότι την ώρα των συνεδριάσεων παίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.
 
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι τόνοι ανέβηκαν υπέρμετρα. Η αντιπολίτευση ζητούσε επίμονα να διακοπεί η συνεδρίαση για να δοθούν εξηγήσεις ενώ το προεδρείο και η δημοτική αρχή απαντούσαν ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες του σώματος. Τα πνεύματα οξύνονταν αντί να ηρεμήσουν και στις ατυχείς στιγμές της συνεδρίασης ήταν η άσκοπη κίνηση του αντιδημάρχου Τάκη Πετρόπουλου προς την πλευρά του Γρ. Αλεξόπουλου. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μελάς τελικά διέκοψε προσωρινά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσει το κλίμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:16
Exit mobile version