search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: Είχε προαναγγείλει την επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης – «Εσύ θα φας χαστούκια»

05.04.2024 18:51
MPEOS

Τη στήριξή του στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστα Γαργάλα, μετά την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής, από δημοτικό σύμβουλο του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το σημερινό περιστατικό αποτελεί αναβάθμιση της λεκτικής βίας και των απειλών που εκτοξεύει η Δημοτική Αρχή του Α. Μπέου προς τους πολιτικούς της αντιπάλους. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου στοχοποιεί, εξυβρίζει και λοιδορεί όποιον και όποια του ασκεί κριτική» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντας ότι ο ξυλοδαρμός του Δημοτικού Συμβούλου είχε προαναγγελθεί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Αχ. Μπέο στις 22 Ιανουαρίου 2024.

Τότε ο Δήμαρχος Βόλου απευθυνόμενος στον κ. Γαργάλα είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «Εσύ θα φας χαστούκια». «Το γεγονός αποδεικνύει τις φασίζουσες και παρακρατικές πρακτικές που μετέρχεται η Δημοτική Αρχή» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνοντας ότι «τη μεταφορά του λόγου σε πράξη ανέλαβε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος του Α. Μπέου, Β. Ζαχείλας. Αύριο ποιος ξέρει;»

Όσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης ότι καταδικάζει την επίθεση και θα επιληφθεί του θέματος όταν επιστρέψει, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί τον δήμαρχο Βόλου να απαντήσει εάν «θα καταδικάσει τις πρακτικές και τις λεκτικές επιθέσεις που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;

«Μετά από αυτό το περιστατικό περιμένουμε την ειλικρινή του δημόσια συγγνώμη για το ρυπαρό επίπεδο της παρουσίας της Δημοτικής Αρχής μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζοντας ότι «στεκόμαστε στο πλευρό του Κ. Γαργάλα, και σε όλες και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που δέχονται επιθέσεις κάθε μορφής, όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν».

«Αναμένουμε την καταδίκη της Δημοτικής Αρχής από όλα τα κόμματα χωρίς αστερίσκους. Τέλος, αναμένουμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, τη δίωξη του φυσικού αλλά και ηθικού αυτουργού της χυδαίας επίθεσης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Πώς έγινε το συμβάν

Υπενθυμίζεται ότι τραμπούκικη επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Γαργάλας, δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», από δημοτικό σύμβουλο του δημάρχου Αχ. Μπέου, ο οποίος μάλιστα φορούσε μάσκα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μασκοφόρος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπέου πήγε το πρωί στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) και χτύπησε τον Κώστα Γαργάλα εν ψυχρώ στο πρόσωπο.

Δημοτικοί σύμβουλοι κυνήγησαν τον μασκοφόρο στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα. Με έκπληξη είδαν ότι ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) Βασίλης Ζαχείλας, δημοτικός σύμβουλος του Μπέου.

Ο Κώστας Γαργάλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Αλαλούμ έξω από το ΑΤ μετά τη δολοφονία της Κυριακής – Νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα

«Λύγισε» ο πατέρας της Κυριακής: «Ο πόνος μας δεν αντέχεται – Ζητώ δικαίωση» – Σοκάρει ο τρόπος που έμαθε για τη γυναικοκτονία

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά της» κατέθεσε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34