search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Αδιανότητα πράγματα στον Βόλο: Μασκοφόρος συνεργάτης του Μπέου ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης (photos)

05.04.2024 12:50
xylodarmos_volos_new

Ένα απίστευτο περιστατικό, βγαλμένο από ταινία θρίλερ, εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/4) στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ).

Ένας μασκοφόρος εισέβαλε μαινόμενος και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του gegonotanews ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει το magnisianews, να κυνηγούν στις σκάλες τον μασκοφόρο για να τον πιάσουν.

Όταν τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές – ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση Ανδρουλάκη από την ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις – Να του δοθούν όλα τα στοιχεία

Καλαμάτα: Μπουνιές και κλωτσιές σε 13χρονο από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου

Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνονται προσπάθειες για αποσωλήνωση – Η διαδικασία είναι χρονοβόρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21