search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνονται προσπάθειες για αποσωλήνωση – Η διαδικασία είναι χρονοβόρα» (Video)

05.04.2024 11:21
kokotas-dimitris-new

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με τον τραγουδιστή δίνει γενναία μάχη για τη ζωή του έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του σήμερα, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε αισιόδοξη, επισημαίνοντας ότι η αποσωλήνωση δεν είναι εύκολη διαδικασία και θα πρέπει να γίνει σταδιακά.

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, χθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο. Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα», είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και πρόσθεσε:

«Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του. Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τοπαλούδης: Όταν η Ελένη κατήγγειλε βιασμό, οι αστυνομικοί της είπαν «πήγαινε να βρεις τις αποδείξεις και έλα μετά» (video)

Παραδικαστικό: «Καθ’ οδόν» προς τη φυλακή η Αντωνία Ηλία

Αστυνομικά πρωτόκολλα: Από το ελληνικό «το περιπολικό δεν είναι ταξί» στο βρετανικό «μπείτε να σας πάω σπίτι με ασφάλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06