ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Σέξι η Σαρλίζ Θερόν: Ποζάρει με πανωφόρι και μαύρο στηθόδεσμο (Photos | Video)

09.07.2020 14:08

 

Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, χαρούμενη μαμά και μια πανέμορφη γυναίκα, η Σαρλίζ Θερόν φαίνεται να τα έχει όλα. Διαθέτει ωστόσο και έναν έντονο δυναμισμό, ο οποίος ξεχωρίζει σε ταινίες που της επιτρέπουν να τον εξωτερικεύσει, όπως το Mad Max, το Atomic Blonde και πιο πρόσφατα το The Old Guard. Η τελευταία ταινία, η οποία θα προβάλλεται από τις 10 Ιουλίου μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, ήταν η αφορμή για να φιλοξενηθεί στο digital εξώφυλλο του Entertainment Weekly.

Αποδεικνύοντας ότι το σέξι δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι προκλητικό, η 44χρονη Σαρλίζ Θερόν φωτογραφίζεται φορώντας ένα παλτό με φτερά και από μέσα ένα διακριτικά σέξι, μαύρο σουτιέν. Εντυπωσιακή και γοητευτική, η διάσημη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια φορά κόκκινο κραγιόν που τονίζει ακόμα περισσότερο τον δυναμικό αισθησιασμό της φωτογράφισης.

Η ξανθιά ηθοποιός φωτογράφισε η ίδια τον εαυτό της, στην αυλή του σπιτιού της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την άνεση που της χάρισε το παρελθόν της ως μοντέλο, εντυπωσιάζει σε κάθε λήψη.

Πηγή: bovary.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:55
Exit mobile version