search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Η ανάρτηση του Τζεντιλόνι για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Παλιοί φίλοι»

10.04.2024 21:02
tsipras tzentiloni 98- new

Την στενή σχέση φιλίας που ενώνει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πάολο Τζεντιλόνι με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανέδειξε ο Ιταλός πολιτικός με ανάρτησή του.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πάολο Τζεντιλόνι, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία των δύο ανδρών,  με τη λεζάντα «παλιοί φίλοι».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ένα κλίμα ιδιαίτερα θερμό, δεδομένης της πολύ καλής σχέσης τους που ξεκίνησε από την περίοδο που και οι δύο ήταν πρωθυπουργοί, όταν καθιέρωσαν το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας και προώθησαν τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου.

Επιπλέον είχαν συνεργαστεί πολύ στενά στο πλαίσιο των συνόδων του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών (PES).

Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο της της συνάντησής τους, βρέθηκαν οι εξελίξεις στην ΕΕ με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές, η ευρωπαϊκή οικονομία και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας για Παναθηναϊκό: Τα… παράπονα για τη διαιτησία

To Flyover θυμίζει… Μετρό Θεσσαλονίκης -9 στους 10 κατοίκους θεωρούν το έργο περιττό ή ότι θα καθυστερήσει υπερβολικά

Ζαγοράκης: «Ας ενημερωθεί πρώτα ο Νικήτας Κακλαμάνης για το τι έχει συμβεί – Στο Ευρωκοινοβούλιο φοράς τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:39