ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:19
MENU CLOSE

Ξεσπά η Μιμή Ντενίση για την Αρβελέρ: «Ποιοι είναι αυτοί που τη βρίζουν έτσι;»

14.07.2020 13:25
 
Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση κατά των επικριτών της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ με αφορμή την τοποθέτησή της για την Αγία Σοφία.
 
Υπενθυμίζεται ότι η ακαδημαϊκός, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της Τουρκίας για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είχε πει ότι «για εμένα είναι η δεύτερη Άλωση της Κωνσταντινούπολης. […] Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε για ποιο λόγο χτυπούν οι καμπάνες. Χτυπούν για την χριστιανοσύνη».
 
Η δήλωση αυτή προκάλεσε διάφορα αρνητικά σχόλια στα social media, γεγονός που εξόργισε τη Μιμή Ντενίση, η οποία έχει ήδη εκφραστεί έντονα για την απόφαση του Ερντογάν. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε στην σελίδα της στο Facebook: «Ποιοι ειναι αυτοι που βριζουν ετσι την Ελενη Αρβελερ;; Μια γυναικα που μονο δοξα εφερε στην Ελλαδα..που εκανε γνωστο το Βυζαντιο σε ολο τον κοσμο..ενω ηθελημενα η Δυση το αγνοει.
 
Που μιλαει παντα θαρρετα για οτι πιστευει..Πρεπει παντα οι Ελληνες να κατηγορουν τους σημαντικους Ελληνες;; Και μην ξεχναμε πως αν για τους Ελληνες της Ελλαδας η Αγια Σοφια ειναι ιερη για τους Μικρασιατες ηταν παντα το κεντρο της κοινωνιας τους. Και η Αρβελερ δεν εγινε ποτε Γαλλιδα παρ ολες τις τιμες που της χαρισε η Γαλλια… εμεινε παντα Ελληνιδα και Μικρασιατισσα».
 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:16
Exit mobile version