search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Η ορμή μου τον παρέσυρε – Συγκινήθηκα πολύ όταν έμαθα για τον θάνατό του»

18.04.2024 19:20
denisi-new

Mιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στη συνέντευξή της για τον έρωτά της στο παρελθόν, τον Γιάννη Φέρτη.

Η ηθοποιός αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία τους λέγοντας πως «γνωριστήκαμε στον “Συμβολαιογράφο” και τον ερωτεύτηκα. Εγώ ήμουν η πιο μικρή και η αυθόρμητη και νομίζω ότι αυτή η ορμή μου τον παρέσυρε. Ήταν και ο χαρακτήρας του πιο εσωστρεφής, αλλά είχαμε και πιο κοινά πράγματα, την αγάπη μας για την ποιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς αντέδρασε, όταν έμαθε για τον θάνατό του. Όπως είπε, για λίγες στιγμές της πέρασαν από το μυαλό όσα είχαν περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

«Συγκινήθηκα πολύ και συγκινήθηκε και ο κόσμος. Γιατί μας είχαν στο μυαλό τους σαν ζευγάρι, γιατί παίζει ρόλο ότι παίζαμε και μαζί. Κι εγώ όταν πρωτοέμαθα για τον θάνατό του, έμεινα άναυδη», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Στην αρχή δεν είχα έντονη αντίδραση και νόμιζα ότι θα είμαι ψύχραιμη και μετά, ήταν σαν να έγινε μια καταιγίδα στο κεφάλι μου και μου ήρθαν πίσω όλα όσα ζήσαμε, δεν ξέρω. Δυο, τρεις ώρες από την ώρα που το έμαθα ήταν σαν να ξαναήρθαν όλα τα χρόνια εκείνα που είχαμε περάσει μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Μάλφα: «Δεν είμαι γυναίκα κανενός – Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του» (Video)

Γιώργος Καραμίχος: «Σέβομαι την πίστη, δεν εκτιμώ τη θρησκεία – Προσκυνώ όλους τους θεούς» (Video)

Μπριζίτ Μακρόν: Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου θα αποτελέσει αντικείμενο νέου τηλεοπτικού δράματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42