ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:27
MENU CLOSE

Νόμιζε ότι ήταν άγριος «σκύλος» το ζώο που έσωσε από τον δρόμο – Τι τελικά ήταν

15.07.2020 17:01

 

Μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του πλάσματος που το περιέγραψε ως «σφιχτό και θυμωμένο».

Η γυναίκα, με την ονομασία Melissa Kim, συνέχισε να λέει ότι είχε πάρει το ζώο μαζί της, αλλά ήταν πολύ «αδύναμο» και ήλπιζε να βρει τους ιδιοκτήτες του σύντομα, ανέφερε το Belfast Live.

Έγραψε: «Σκύλος βρέθηκε: Χωρίς περιλαίμιο. Βρήκα αυτόν τον φτωχό σκύλο που έτρωγε ένα νεκρό κουνέλι στην άκρη του δρόμου του Δουβλίνου στο Omagh. Είναι λίγο ταραγμένος και θυμωμένος, δυσκολεύτηκα να τον βάλω στο αυτοκίνητό μου, είναι ένα είδος διασταύρωσης χάσκι… Είναι στην κουζίνα μου τώρα και αρκετά αδύναμος. Παρακαλώ μοιραστείτε το για να βρούμε τους ιδιοκτήτες του».

Οι άνθρωποι που είδαν την ανάρτηση προειδοποίησαν γρήγορα τη γυναίκα ότι η φωτογραφία που είχε μοιραστεί δεν ήταν σκύλου, αλλά αλεπούς.

Την ώθησαν να τη βγάλει από το σπίτι της το συντομότερο δυνατό.

Η Melissa Kim απάντησε σε μερικά από τα σχόλια λέγοντας ότι ήταν «κάπως φοβισμένη» και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κάνει τόσο λάθος.

Το «λάθος» της κοινοποιήθηκε με κάποιον να γράφει στο Twitter: «Εύχομαι πραγματικά αυτό να ήταν ένα αστείο, αλλά νομίζω ότι  η φτωχή γυναίκα απήγαγε μια αλεπού».

Αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από τη virus ανάρτηση από ό, τι συναντά το κοινό μάτι.

Αφού συγκέντρωσε τόση προσοχή, η Melissa Kim παραδέχτηκε ότι δεν είχε πάρει πραγματικά σε ένα άγριο ζώο, απλώς είπε ότι έκανε πλάκα.

Είπε: «Νόμιζα πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα καταλάβαιναν ότι ήταν αστείο. Είδα μια παλιά ιστορία που κυκλοφόρησε πριν από λίγα χρόνια για έναν κογιότ που παρουσιάζεται ως τραυματισμένος σκύλος, οπότε έβγαλα αυτή τη φωτογραφία και έτσι πρόσθεσα λίγο χιούμορ στην ιστορία».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:15
Exit mobile version