search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:27
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν σκύλο επειδή έμπαινε σε στάνη – Κακουργηματική δίωξη σε 2 άνδρες

26.04.2024 18:10
skilos mesologgi 876- new

Νέα κτηνωδία αποκαλύφθηκε σε περιοχή του δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άντρας σκότωσε σκύλο επειδή, όπως ισχυρίζεται, είχε επιθετική συμπεριφορά προς τα οικόσιτα ζώα του φίλου του.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος των δύο αντρών που συνελήφθησαν για τον πυροβολισμό και τη θανάτωση σκύλου, σε περιοχή του δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν αύριο σε ανακριτή και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Πρόκειται για έναν 47χρονο κτηνοτρόφο με συνδικαλιστική δράση και τον 44χρονο φίλο του, οι οποίοι διώκονται, κατά περίπτωση, για θανάτωση ζώου συντροφιάς και ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή, όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 44χρονος, ενεργώντας κατ’ εντολή του 47χρονου, εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο, επειδή – σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δεύτερος στους αστυνομικούς – το τετράποδο έμπαινε στη στάνη του και ήταν επιθετικό με τα ζώα του. Κατά πληροφορίες, το άτυχο σκυλί ήταν ιδιοκτησίας άλλου κτηνοτρόφου της περιοχής.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου μέσα σε ένα απλό δωμάτιο» – Πήρε «φακελάκι» ο γιατρός, λέει η μητέρα του

Δικυκλιστής παρέσυρε και εγκατέλειψε 11χρονο κορίτσι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:27