ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Καναδάς: Δικαστήριο ακύρωσε γάμο λόγω... στυτικής δυσλειτουργίας του άνδρα

12.10.2020 08:45

 

Οπως αναφέρει το iefimerida, από τη μέρα που παντρεύτηκαν μέχρι τον Μάρτιο του 2019 προσπαθούσαν να κάνουν σεξ χωρίς να τα καταφέρουν – αν και οι δυο τους διαφώνησαν ως προς το ποιος ήταν πιο πρόθυμος και κατά πόσον ο άνδρας προφασιζόταν πονοκεφάλους για να το αποφύγει, όπως κάνουν συχνά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Σταμάτησαν να συζούν όταν η γυναίκα έστειλε τον άνδρα της να δει έναν γιατρό, ο οποίος πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα κι ότι ο σύζυγος μπορούσε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.

Τι υποστήριξε ο άνδρας στο δικαστήριο

Στο δικαστήριο ο άνδρας επέρριψε στην πρώην γυναίκα του την ευθύνη που δεν έκαναν σεξ και μάλιστα υποστήριξε ότι έχει μια νέα ερωτική σύντροφο, με την οποία και συνευρίσκονται τακτικά. Η νέα φίλη, ωστόσο, δεν κατέθεσε στοιχεία στο δικαστήριο για τις σεξουαλικές τους επαφές. Καναδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση ακύρωσης γάμου στα δικαστικά χρονικά της χώρας – και μάλιστα τόσο σπάνια, που δεν εντοπίζεται ούτε στα στοιχεία της καναδικής στατιστικής υπηρεσίας.

Η δικηγόρος Αμάντα Τζέιμς, που γνωστοποίησε την υπόθεση, τόνισε ότι μολονότι χειρίζεται καθημερινά υποθέσεις διαζυγίων, ουδέποτε χρειάστηκε να βοηθήσει πελάτες της να ακυρωθεί ο γάμος τους επειδή το έτερον ήμισυ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα συζυγικά του καθήκοντα. «Είναι τόσο σπάνιο. Οι ακυρώσεις είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας», υποστήριξε η δικηγόρος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:27
Exit mobile version