ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Σχόλιο της νυν συντρόφου του Μπραντ Πιτ προκάλεσε σχόλια - Απευθυνόταν ή όχι στην Ατζελίνα;

14.10.2020 16:46

 

Το 27χρονο μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, με το οποίο διατηρεί σχέση ο ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την λεζάντα: «Οι χαρούμενοι άνθρωποι δεν εκφράζουν μίσος».

Ένας ακόλουθος της Νικόλ έσπευσε να σχολιάσει επ ‘αυτού ότι «Αν είναι έτσι, τότε γιατί εσύ και ο Μπραντ μισείτε την Αντζελίνα; Τα λόγια σου να τα κάνεις πράξεις».

Η Νικόλ δεν το άφησε ασχολίαστο, απαντώντας: «Δεν μισώ κανέναν», ενώ σ’ ένα άλλο σχόλιο κάτω από την ίδια φωτογραφία απάντησε: «ΑΓΑΠΑΜΕ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ».

Σύμφωνα με μια πηγή από τον στενό κύκλο του Πιτ, ο ηθοποιός νιώθει «αγάπη και στοργή» στην σχέση του, ενώ θέτει σε προτεραιότητα την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών υποθέσεών του.

«Το ότι [η σχέση του] έχει γίνει κάτι για το οποίο μιλάνε όλοι πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τον Μπραντ. Σε αυτή τη φάση της ζωής του, ο Μπραντ είναι απλώς χαρούμενος που βρήκε κάποια που να τον κάνει να αισθάνεται αγάπη και στοργή. Απ ‘ ο,τι λέει ο ίδιος, είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με  τον άλλο».

Ο δεσμός των δύο δεν φαίνεται να είναι ακόμα κάτι εντελώς επίσημο, ωστόσο ο Μπραντ και η Νικόλ περνούν αρκετό χρόνο μαζί, καθώς το μοντέλο επισκέπτεται συχνά το Λος Άντζελες όπου διαμένει ο Πιτ για δουλειές.

«Η Νικόλ πηγαίνει εκεί συχνά για τις δουλειές της. Εκεί έχουν πραγματοποιηθεί τα περισσότερα ραντεβού της με τον Μπραντ», κατέληξε η πηγή.

ΠΗΓΗ: MIRROR

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35
Exit mobile version