search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Φαν του Μπραντ Πιτ ο Χαβιέ Μαρδέμ: «Είναι 60 ετών και δεν μπορείς να το πιστέψεις»

02.03.2024 00:19
pitt bardem 987- new

Το εγκώμιο του Χολιγουντιανού σταρ Μπραντ Πιτ έπλεξε ο Χαβιέ Μπαρδέμ, σε συνέντευξή του με αφορμή την προώθηση της νέας ταινίας του, «Dune: Part Two», αλλά και της άτιτλης ταινίας Formula 1 που εξακολουθεί να γυρίζει με τον Μπραντ Πιτ.

Η ταινία, στην οποία ο Πιτ είναι παραγωγός, ήταν μια ευκαιρία για τον Μπαρδέμ να μάθει περισσότερα για τον ηθοποιό που θαυμάζει εδώ και πολύ καιρό.

«Τον ήξερα, αλλά όχι πολύ καλά», ανέφερε στο «WIRED» για τις προηγούμενες «αλληλεπιδράσεις» του με τον Πιτ. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτόν και πιστεύω ότι είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Είναι τόσο ανοιχτός, είναι τόσο μέσα στο παιχνίδι. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Παίξαμε τένις και ήταν φανταστικά», είπε ο Μπαρδέμ για τον Πιτ, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 60ά γενέθλιά του.

«Θέλω να πω ότι είναι 60 ετών και δεν μπορείς να το πιστέψεις. Είναι όμορφος, αλλά είναι κάτι περισσότερο. Είναι η ενέργειά του», πρόσθεσε ο 54χρονος Μπαρδέμ.

«Η συμπεριφορά, η δράση, το συναίσθημα, η ατμόσφαιρα. Έρχεται σε ένα πλατό και όλοι αισθάνονται άνετα. Με έκανε να νιώσω χαλαρός σε ένα δευτερόλεπτο» πρόσθεσε ο Ισπανός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Μίνως Μάτσας: «Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου»

Ισπανία: Στα πρόθυρα διαζυγίου ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια, μετά το όργιο φημών για την απιστία της βασίλισσας

Ινδία: Με Ριάνα, Ζάκερμπεργκ και Ιβάνκα Τραμπ γιορτάζει ο μαικήνας Μουκές Αμπάνι τον επικείμενο γάμο του γιου του (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:37