ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η Ασημίνα καταρρέει

07.12.2020 09:40

 

Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό. Από την άλλη, η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών για τα μάτια του Μπαμπη, ενώ η Δρόσω παίρνει την απόφαση να αφήσει πίσω της την Τρούμπα και να επιστρέψει στο Διαφάνι. 

Χριστούγεννα και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με το Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη.

Η Ασημίνα πιέζεται πολύ από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει ότι ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της και όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί.

Ο μοναδικός που χαίρεται πραγματικά γι’ αυτήν την επιστροφή είναι ο Κωνσταντής, ωστόσο, η Δόμνα θα φροντίσει να του… κόψει τη χαρά.

Ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια που νιώθει για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω, τη στιγμή που ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του.

Η Δρόσω μαθαίνει τα αληθινά αισθήματα που νιώθει για εκείνη ο Κωνσταντής, ωστόσο, η Ελένη παρόλο που νιώθει ευγνωμοσύνη που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, δεν έχει πειστεί ακόμα για τις αληθινές προθέσεις του.

Από την άλλη, ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του, ωστόσο, ο Δούκας δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν… 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:26
Exit mobile version