search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Τηλεοπτική επιστροφή σε σειρά με θέμα την παιδική κακοποίηση

11.12.2023 14:06
maria-kitsoy-new

Η Μαρία Κίτσου έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια τηλεοπτικής «σιωπής»- άλλωστε άφησε έντονο «αποτύπωμα» ως Λενιώ στις «Άγριες μέλισσες»- επανακάμπτει μπροστά στις κάμερες με κεντρικό ρόλο σε σειρά μικρής φόρμας η οποία «πατάει» πάνω στην ιδέα και τη φόρμα Νοτιοκορεάτικης σειράς μυθοπλασίας του 2018 και αυτή  με τη σειρά της μετέφερε την πρωτότυπη ιαπωνική σειρά  «Mother» («Μητέρα») η οποία μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NipponTV to 2010.

Στο επίκεντρο της  η ιστορία θέτει μια αναπληρώτρια δασκάλα του δημοτικού η οποία   αντιλαμβάνεται πως μία μαθήτρια της είναι θύμα κακοποίησης από την οικογένεια της ( στην ιαπωνική εκδοχή από τη μητέρα του). Το παίρνει μαζί της για να το προστατεύσει από το κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον.

Στην ελληνική εκδοχή  η γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου, δεν έχει άμεση σχέση με τον εκπαιδευτικό χώρο και το δημοτικό σχολείο του κοριτσιού. Ωστόσο στη βάση της δεν διαφοροποιείται, καθώς η ηρωίδα παίρνει  το παιδί για να το γλιτώσει- προστατεύσει, θέτοντας στο  κέντρο του  κάδρο διάφορους ζέοντες προβληματισμούς με τα ζητήματα που αναπτύσσει.

Το σενάριο της σειράς μικρής φόρμας- ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδιο- με τίτλο εργασίας «Να με φωνάζεις μαμά» γράφει ο Νίκος Μήτσας  («Το σόι σου», «Ζακέτα να πάρεις», «Ψέματα») και θα σκηνοθετήσει ο ικανός Αντώνης Αγγελόπουλος για τον Alpha, ο οποίος στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν σκηνοθετεί τη σουρεαλιστική αστυνομική περιπέτεια «Φόνοι στο καμπαναριό». Προηγούμενες δουλειές του οι εξαιρετικές σειρές «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου», «Στο παραπέντε», «Σαββατογεννημένες», «Γοργόνες».

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λάνθιμος: Η ανατομία της σκηνής χορού της Emma Stone στο «Poor Things» (video)

«Ράδιο Αρβύλα»: «Σάτιρα» που γλίστρησε στις ποιητικές πευκοβελόνες του Ρον Πάτζετ

Ξανά εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι είπε η Καινούργιου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:19