search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:18
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Και μαμά και μάγισσα του χρόνου

23.04.2024 10:29
KITSOU NEW

Διπλή παρουσία από ότι φαίνεται θα έχει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ Σταμίρη στις θρυλικές «Άγριες μέλισσες».

Η ηθοποιός, έπειτα από τριετή απόσταση από τις κάμερες, επαναδρατηριοποιείται τηλεοπτικά και με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς θα έχει διπλή εμφάνιση.

Στη σειρά «Να με λές μαμά» του Alpha, υποδύεται μια γυναίκα, μια επιστήμονα, ορνιθολόγο, η οποία εργάζεται σε ένα χωριό. Εκεί, γνωρίζει ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο, αν και φωτεινό, δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένο και αδύναμο.

Μία περίεργη σχέση αναπτύσσεται από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.

Το κοριτσάκι αυτό δένεται με την γυναίκα και οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί, ώσπου η γυναίκα αυτή μαθαίνει πως το παιδί, ζει σε ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

Η μητέρα της μικρής και ο πατριός της δεν ενδιαφέρονται για εκείνη. Την κακοποιούν και την αφήνουν να μεγαλώνει μόνη της, σε συνθήκες κακές.

Αναλαμβάνει να το απαλλάξει από τον εφιάλτη που βιώνει. Η πρόθεση της να χρίσει στο 9χρονο κορίτσι μια νέα ζωή μακριά από όσους θέλουν να του κάνουν κακό, είναι μια λέξη απαγωγή.

Το κοινωνικό θρίλερ με θέμα την παικδική κακοποίηση σε σενάριο Νίκου Μήτσα και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια.

Από τη νέα σεζόν όμως η Μαρία Κίτσου θα είναι και… «Μάγισσα». Η ηθοποιός θα έχει κομβικής σημασία ρόλο στη συνέχεια της φετινής υπερπαραγωγής «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1.

Στο νέο κύκλο με διακριτό τίτλο «Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά» χρονικά η πλοκή μεταφέρεται σχεδόν ένα αιώνα πριν από την ελληνική επανάσταση, στις αρχές του 18ου αιώνα και στην πορεία η πλοκή θα «διασχίσει» το χρόνο για να συνεχιστεί στην αρχές του 20 ου αιώνα, σύμφωνα με τις βουλές των δημιουργών, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Σε σημείωμα τους οι σεναριογράφοι αναφέρουν: «Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ.

Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910… όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;».

Διαβάστε επίσης

Παύλος Μαρινάκης σε Σεμίνα Διγενή: Η ΕΡΤ θα συνεχίσει με το καθεστώς πενθήμερης εργασίας

Eurovision 2024: Απάντηση Ζούλα στο δημοσίευμα των «Νέων» για προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05