search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Επιχείρηση απεγκλωβισμού στην ανατολική Θεσσαλονίκη

16.01.2021 18:12
5223952.jpg

 

Επιχείρηση απεγκλωβισμού στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου για την απομάκρυνση δύο ατόμων των οποίων το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω χιονόπτωσης στην επαρχιακή οδό Πετροκέρασα-Λιβάδι.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, μια γυναίκα και έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής, τα δυο αδέλφια είναι καλά στην υγεία τους και κάλεσαν για βοήθεια στις 5:45μ.μ. Άμεσα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία, ενώ αναμένεται να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο του επαρχιακού δρόμου Πετροκέρασα- Λιβάδι, εκχιονιστικό μηχάνημα για να κρατήσει ανοιχτό το οδόστρωμα και να απομακρυνθεί το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέλφια.

Με την κακοκαιρία “Λέανδρος” να σαρώνει τη χώρα, σε χιονόπτωση καταγράφεται σε πολλές περιοχές ακόμα και με χαμηλό υψόμετρο. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:20