search
ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 06:57
MENU CLOSE

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ένα αμαξίδιο και μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τη σκυλίτσα τους (Photo)

01.02.2021 07:53
Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Ένα αμαξίδιο και μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τη σκυλίτσα τους (Photo) - Media

 

Αναπηρικό αμαξίδιο στο σκυλάκι τους εξασφάλισαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη τους “Ζάννη” είναι ανάπηρη.

Οι δυο τους την είχαν βρει αδέσποτη και την είχαν υιοθετήσει. Δυστυχώς, έπειτα από ένα χειρουργείο, η σκυλίτσα δεν κατάφερε να ξαναπερπατήσει. 

Το αμαξίδιο που της πρόσφεραν, ωστόσο,  της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να χαρεί τη ζωή…

Την κατασκευή του αμαξιδίου ανέλαβε ο Βασίλης Τζιγκούρας, γνωστός σε όσους αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια.  Σύμφωνα με το petpet.news, εδώ και αρκετά χρόνια φτιάχνει αναπηρικά καροτσάκια, δίνοντας στα κατοικίδια μια «δεύτερη ευκαιρία» για ζωή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 06:55