ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:43
MENU CLOSE

Champions League: Με άνεση το πρώτο βήμα Παρί και Λίβερπουλ - Το σημερινό πρόγραμμα (Videos)

17.02.2021 08:11

 

Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, την οποία και συνέτριψε με 4-1.

Πλέον η παρέα του Λιονέλ Μέσι ελπίζει μόνο με ένα θαύμα θα χάσουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές 

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ άφησε πίσω το φάντασμα της, θυμήθηκε πόσο βαριά είναι η φανέλα της και καθάρισε 2-0 τη Λειψία, βάζοντας πλώρη για τους «8» του Champions League.

 Η ομάδα του Κλοπ δεν έβγαλε μάτια, αλλά ήταν μεστή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην πάντα φιλόδοξη Λειψία να την αμφισβητήσει.

Πέταξε στα σκουπίδια δύο τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθεί η ομάδα του Νάιγκελσμαν και με δύο τραγικά λάθη της άμυνας σε ένα τρίλεπτο στην επανάληψης, χάρισε δύο γκολ… πάρε βάλε σε Σαλάχ και Μανέ που οδήγησαν στη νίκη.

Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ απόψε

Με δύο ματς συνεχίζεται (17/2) η δράση στη φάση των «16», συγκεκριμένα με το Πόρτο-Γιουβέντους και το Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Στο Πόρτο οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς μετά την 4η διαδοχική τους ισοπαλία (με Μποαβίστα) έμειναν 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τη Νάπολι, παραμένει όμως πρώτη στην Ιταλία. Η «Γηραιά Κυρία» έχει το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην Πόρτο, με τον Αντρέα Πίρλο να στερείται τους τους τραυματίες Ντιμπάλα, Μπονούτσι, Αρτούρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ράσμεϊ και Κουαδράδο.

Στο άλλο ζευγάρι, περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Σεβίλλη (4η στην Ισπανία) η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, με τελευταία το 1-0 της Ουέσκα.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ δεν τα πάει και τόσο καλά τελευταία, όπως άλλωστε μαρτυρούν τα αποτέλεσματα που έχει φέρει στη Γερμανία.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version