ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Δημήτρης Αποστόλου: Ο Κούγιας δεν είπε τα αδιανόητα τυχαία

24.02.2021 17:25
 
Την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε ο γνωστός σεναριογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Αποστόλου.
 
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δ. Αποστόλου, σχετικά με τα όσα έχει πει ο Α. Κούγιας από την ώρα που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δ. Λιγνάδη, σημείωσε τα εξής:
 
«Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία; Στα κρυφά κατάστιχα (τι κάνουν ενώ εσυ κοιμάσαι…) του πολύ “σοβαρού” νομικού πολιτισμού μας υπάρχει ένας παλιός νόμος και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα, εκτός κι αν συντρέχει ειδική σχέση όπως, για παράδειγμα, αυτή μεταξύ δασκάλου – μαθητή, σοφρωνιστικού υπαλλήλου – κρατούμενου κ.ο.κ.
 
Το 15χρονο που δεν έχει κάνει ακόμα στο σχολείο του τη λέξη συναίνεση έρμαιο στα χέρια του κάθε ανώμαλου εχει ευθύνη απόφασης και συνομολογεί σε πράξη; Περαν του εμετού κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και άλλες αδικες “ενέργειες”… Ψυχανεμίζεστε πού το παω και πού το πάνε;».

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:07
Exit mobile version