search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν

12.05.2021 12:49
glyka_nera_new

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση στο άψυχο σώμα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε την Τρίτη τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά.

Όπως προκύπτει απο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας προήλθε από ασφυξία.

Ειδικότερα, ο θάνατος της άτυχης μητέρας, ειδικότερα, οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Την εξέτση διενήργησε ιατροδικαστής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής της έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Εν τω μεταξύ, την βεβαιότητα ότι η «αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα», εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Η αστυνομία θα τους συλλάβει αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, τα καθάρματα, που στέρησαν από ένα παιδί το να γνωρίσει τη μητέρα του. Η αξία της ζωής είναι πρώτη από όλα. Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να ξεχωρίσει το έγκλημα όταν αφαιρείται ζωή. Η πεζή περιπολία σε συνεργασία με την εποχούμενη φέρνει αποτελέσματα. Η περιπολία φέρνει πληροφορία, ενημέρωση, μιλά με τον κάτοικο της περιοχής», είπε χαρακτηριστικά ο Γρ. Γερακαράκος.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται μεταξύ άλλων και σε ανθρώπους που έμπαιναν στο σπίτι του ζευγαριού, για να φέρουν σε πέρας ενδεχομένως κάποιες εργασίες, και οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν λειτουργήσει ως πληροφοριοδότες στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παράλληλα οι έρευνες στρέφονται και προς το περιβάλλον της οικογένειας καθώς η επικείμενη αγορά οικοπέδου θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για την εξεύρεση περισσότερων χρημάτων στο σπίτι. Οι ερευνητές θεωρούν πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια. Εξετάζονται επίσης δείγματα γενετικού υλικού και οπτικό υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Ειδήσεις σήμερα

Γλυκά Νερά: «Η αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα» – Πού στρέφονται οι έρευνες (video)

Γλυκά Νερά: Συντετριμμένος ο 32χρονος – «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: Σπάνια τέτοια βαρβαρότητα – «Συγκλονισμένος» ο Χρυσοχοΐδης, πυρά ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10