search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:27
MENU CLOSE

MasterChef: Συγκίνησε ο Παύλος – Αποθέωση στο twitter για τον αγαπημένο του κοινού (video)

14.05.2021 09:25
paylos_masterchef

Για την κριτική που έχει δεχθεί στη ζωή του και για την επιείκεια με την οποία αντιμετωπίζει τους άλλους ανθρώπους μίλησε στην κάμερα ο Παύλος.

Ο αγαπημένος παίκτης του MasterChef που ήταν υποψήφιος για αποχώρηση μιλώντας εμφανώς φορτισμένός στην κάμερα και με αφορμή τη δοκιμασία αντιγραφής είπε: «δεν ζήτησα από κανέναν σήμερα να με βοηθήσει. Μου είπε ο Γιάννης ότι θα είναι από πάνω μου, η Μαρίνα ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο λίγο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες. Και ο Γιάννης και η Μαρίνα αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τους πάω πάρα πολύ και τους δύο. Γιατί ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους. Μου αρέσει να τους δικαιολογώ».

«Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους, βρίσκεις και έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλουν να αλλάξουν. Έχω κριθεί πάρα πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις ή να καταλαβαίνουν την οπτική σου» πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef. «Είναι κάτι που δεν θέλω εγώ να κάνω στους άλλους».

Η εξομολόγηση αυτή του Παύλου ήταν αρκετή για να δεχθεί νέα «επίθεση» αγάπης στα social media. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ο νεαρός σεφ αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος του κοινού.

Ενδεικτικά:

Ειδήσεις σήμερα

Πρώιος για πρόταση Σειρηνάκη: «Είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ» (Video)

MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Αλλάζουν οι μέρες προβολής (video)

MasterChef: Το ψέμα της Μαρίνας και το «άδειασμα» από την παραγωγή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:25