search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:28
MENU CLOSE

Κόντρα Ρουσόπουλου – Μπαλάφα για την κατάθεση Καλογρίτσα και το… «ΣΥΡΙΖΑ TV» (Video)

18.05.2021 12:01
kavgas_mega_new

Ανέβηκε η ένταση για την υπόθεση Καλογρίτσα στην πρωινή εκπομπή του Mega ανάμεσα στους βουλευτές Θεόδωρος Ρουσόπουλο της Νέας Δημοκρατίας και του Γιάννη Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να φτιάξει ένα τηλεοπτικό πλαίσιο υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ήθελε να ορίσει το τοπίο. Είχαν μια λογική εκδικητική για να περάσει ένα πολιτικό τοπίο στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία, ότι και αν πει κανένας, έχουν ένα πολύ μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας», σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Για «φιάσκο» έκανε λόγο από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαλάφας: «Ο σούπερ μάρτυρας κ. Καλογρίτσας ανέβαλε δύο φορές την παρουσία του στην επιτροπή ισχυριζόμενος ότι τον πόναγε το χέρι του. Χθες όταν στριμώχτηκε στην συζήτηση, αποχώρησε, δηλώνοντας ότι νιώθει αδιαθεσία. Αν έχει τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας ο άνθρωπος, πιθανόν είναι ακατάλληλος για μάρτυρας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε ο κ. Μπαλάφας, «προσπάθησε να βάλει τάξει στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα κανάλια να πληρώνουν τη δημόσια συχνότητα που αξιοποιούσαν χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ. Και τα κανάλια του το φυλάξανε».

«Καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πλήρωναν τα κανάλια. Πλήρωναν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ως τέλος συχνότητας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν πλήρωναν λέει ψέματα», απάντησε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα

Αλέξης Παππάς: Ήταν υποψήφιος στις εκλογές πριν γίνει γνωστός από το Survivor (Photos)

Η Εύα Καϊλή αναστατώνει το Κίνημα Αλλαγής με τα σχόλιά της για τον Μητσοτάκη

Το μήνυμα Ξανθού για τον εμβολιασμό του με AstraZeneca (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32