search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:54
MENU CLOSE

Μυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»

23.05.2021 11:23
alikaki_myrtw

Για το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος» και την επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη στο «Tύπος TV».

Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της βαθιάς κρίσης κάνατε τηλεόραση. Είδατε και τις 2 όψεις του νομίσματος. Πλέον είστε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της TV;

Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει.

Πώς είδατε τη μυθοπλασία φέτος; Ξεχωρίσατε κάτι;

Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί.

Ειδήσεις σήμερα

Αντζελίνα Τζολί: Έμεινε άπλυτη τρεις μέρες για να κάνει τη φωτογράφιση (Video)

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου» (Videos)

Νικολέτα Βλαβιανού για καταγγελίες στο θέατρο: «Δεν είναι μόνο η προηγούμενη γενιά, οι νεότεροι κάνουν χειρότερα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:52