search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Οι πρωτιές του ΣΚΑΪ και του Open TV τον Μάιο

01.06.2021 20:32
tiletheasi

Πρωτιές σε διάφορες ζώνες της τηλεθέασης κατέγραψαν τα κανάλια του ΣΚΑΪ και του Open TV.

Οι πρωτιές του ΣΚΑΪ

Στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού βρέθηκαν οι Ειδήσεις και η Ενημέρωση του ΣΚΑΪ και για τον μήνα Μάιο.

Την κορυφή διατήρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκητα Σαββατοκύριακα, με 536.540 τηλεθεατέςνα παρακολουθούν κατά μέσο όρο το δελτίο ανεξαρτήτως ώρα μετάδοσης.

Σταθερά πρώτο, και με διαφορά από τον ανταγωνισμό, παρέμεινε και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου στην καθημερινή παρουσίαση και τον Μάρκο Δεϊμέζη τα Σαββατοκύριακα, με 588.295 τηλεθεατέςκατά μέσο όρο να το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους.

Στην πρώτη θέση και οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Κυριάρχησαν στους πίνακες τηλεθέασης και οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού με το«Σήμερα»,τους «Αταίριαστους», το «Καλημέρα» και το «Σαββατοκύριακο παρέα» να συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Σήμερα» παρέμειναν στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής τους με το γενικό σύνολο να είναι23,2%.

Οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, διατήρησαν την πρωτιά τους με 20,9% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε και ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα»για το γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 19,4%.

Σταθερά ανοδική ήταν η πορείατης ενημερωτικής εκπομπής «Σαββατοκύριακο παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη, τη Λένα Φλυτζάνη, τον Γιώργο Ευγενίδη και τον Γιώργο Τσελίκα καθώς σημείωσε τηλεθέαση 17,2% στο γενικό σύνολο.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ ήταν η αγαπημένη επιλογή των τηλεθεατών και τον Μάιο, όπου βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο σύνολο κοινού με ποσοστό 16,3%.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε τον ΣΚΑΪ και τα ψυχαγωγικά του προγράμματα για να διασκεδάσει, να χαλαρώσει, να παίξει, να μαγειρέψει, να ταξιδέψει.

Συγκεκριμένα:

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης για έναν ακόμη μήνα, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο κοινό 18-54, με ποσοστά 28,5% και 28,1% αντίστοιχα. 2.887.211 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό, ενώ οι γυναίκες 18-44 του χάρισαν ποσοστό 32,6%.

Κάθε μεσημέρι, η πρωτιά ανήκει στον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι, το οποίο είναι σταθερά πρώτο στο σύνολο κοινού με 17,5% και στα 18-54 με 19,4%, σημειώνοντας άνοδο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. 1.086.886 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό ενώ είναι η αγαπημένη εκπομπή των γυναικών 18-44 που του χάρισαν ποσοστό 24,3%.

Καθημερινά, το Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πρώτο στο σύνολο κοινού με ποσοστό 16,2%, σημειώνοντας μάλιστα άνοδο σε σχέση με τον Απρίλιο.

Κάθε απόγευμα, οι γυναίκες 18-34 παρακολουθούν Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού δίνοντας την πρώτη θέση στην εκπομπή με ποσοστό 20,1% και αμέσως μετά House Of Fame La Academia με ποσοστό 20,7%. Το ίδιο κοινό γυναικών παρακολούθησε τα βράδια της Παρασκευής και το Live Concert του House of Fame La Academia με ποσοστό 19,8%.

Κάθε Σάββατο, οι τηλεθεατές ταξιδεύουν “πρώτη θέση” με το Happy Traveller και τον Ευτύχη Μπλέτσα με ποσοστό 12,8% στο σύνολο κοινού.

Τα ταξίδια και τα νόστιμα μαγειρέματα της Κυριακής, γίνονται με τις Συνταγές Ψυχής και την Ελένη Ψυχούλη, που ανεβαίνουν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο σύνολο κοινού με ποσοστό 12,3%.

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου, οι τηλεθεατές ψάχνουν τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο». Το παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε στην πρώτη θέση στο σύνολο κοινού με ποσοστό 15,4%.

Οι πρωτιές του Open TV

Άνοδο 56,8% στο γενικό σύνολο και 118,3% στο κοινό ανώτερου επαγγελματικού και μορφωτικού επιπέδου κατέγραψε το κεντρικό δελτίο του OPEN τον Μάϊο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Ειδικότερα τις καθημερινές, με τη Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσίαση, σημείωσε 8% (214.452 τηλεθεατές). Τον περσινό Μάϊο το ποσοστό του ήταν 5,1% (154.433 τηλεθεατές).

Στο κοινό Ανώτερου Επαγγελματικού και Μορφωτικού Επιπέδου, φέτος, ανέβηκε στο 10,7%. Τον περσινό Μάϊοτο ποσοστό ήταν 4,9%.

Το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακουμε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε 7,6% τον Μάϊο (204.037 τηλεθεατές). Το αντίστοιχο ποσοστό πέρσι ήταν 5,3% και οι τηλεθεατές 156.874, που μεταφράζεται σε άνοδο 43,4%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος της σεζόν (Σεπτέμβριος 2020-Μάϊος 2021) του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων (καθημερινές) είναι 8,1% και ο μέσος όρος για τη χρονιά (Ιανουάριος-Μάϊος 2021) είναι 8,3%.

Θετικό είναι το πρόσημο και για το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα. Η μέση απόδοσή του τον Μάϊο ήταν 9,9%, έναντι 7,2% τον περσινό Μάϊο, ποσοστό αυξημένο κατά 37,5%.

Πρώτο το «Ευτυχείτε!» τον Μάιο

Η πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε!», με την Κατερίνα Καινούργιου, τερμάτισε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης και τον μήνα Μάιο.

Η εκπομπή που παραμένει πρώτη από την αρχή της σεζόν, πετυχαίνοντας  κάθε μήνα όλο και υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 17,7% για το μήνα Μάιο, με πάνω από 4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα. Πρωτιά για το «Ευτυχείτε!» και στο σύνολο του κοινού, αλλά και στις γυναίκες 25-54 με μέσο όρο τηλεθέασης 18,7% και 3,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Το «Ευτυχείτε!» και η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους, παραμένοντας στην πρώτη θέση από την αρχή της σεζόν και ειδικότερα τον μήνα Μάιο η εκπομπή σημείωσε αύξηση στο δυναμικό 18-54 κατά 10% σε σχέση με τον Απρίλιο, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η διαφορά στις Γυναίκες 25-54με αύξηση κατά 11,3%.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεόραση: Με το OPEN συμφώνησε η Τσολάκη

MasterChef – Μαρίνα: Ο Διονύσης μου έκανε πόλεμο πίσω από τις κάμερες – Δεν μιλάμε με την Κωνσταντίνα (video)

ΕΡΤ: Συζητήσεις µε Λυµπεράκη για πολιτική εκποµπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:45