search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Eurovision: Για… κλοπή μελωδίας κατηγορούνται οι Ιταλοί Maneskin (Video)

07.06.2021 19:19
Måneskin_new

Το ιταλικό hard rock συγκρότημα Maneskin «έκλεψε τις καρδιές» του κοινού που παρακολουθούσε το διαγωνισμό της Eurovision και με το τραγούδι «Zitti e Buoni» κέρδισε τον διαγωνισμό.

Ωστόσο, τώρα το συγκρότημα κατηγορείται ότι… έκλεψε και κάτι ακόμα: τη μελωδία του τραγουδιού «You Want It, You’ve Got It», των The Vendettas από το 1992. Ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός ισχυρίστηκε ότι οι ομοιότητες μεταξύ των δύο μουσικών κομματιών είναι μεγάλες και μάλιστα, κάλεσε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Joris Linssen, για να δουν αν είναι ενήμερος, και εκείνος επιβεβαίωσε την ομοιότητα.

Όπως είναι γνωστό, στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση, ενώ υπάρχει και το γνωμικό ότι η μίμηση είναι η ύψιστη μορφή κομπλιμέντου, ωστόσο, πάντα υπάρχει και το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τα μέλη των The Vendettas σκοπεύουν να προσφύγουν κατά των Maneskin.

Photo: Facebook

Νικητής Eurovision: Έκανα το τεστ γιατί ένιωσα προσβεβλημένος (Video)

Eurovision – Stefania: Η τούρτα-έκπληξη μετά τον τελικό (Photos)

Damiano David: Ποιος είναι ο σέξι Ιταλός που κέρδισε τη «Eurovision» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09