search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Damiano David: Ποιος είναι ο σέξι Ιταλός που κέρδισε τη «Eurovision» (Video)

25.05.2021 17:47
damiano-new-02

Ο 22χρονος rock star και νικητής της Eurovision με το συγκρότημα Maneskin, Damiano David, παράτησε το σχολείο για να παίζει μουσική στον δρόμο και να πάει στο «Xfactor».

To «ροκ εν ρολ δεν πεθαίνει ποτέ» με αυτό το σύνθημα ο Damiano David έγινε ο ροκ σταρ του 2021 που η Ευρώπη του lockdown είχε τόσο πολύ ανάγκη.

Μας είπε με πάθος και με τη νεανική του ορμή «Zitti e buoni» (σ.σ. Σκάσε και συμμορφώσου). Ζητάει να συμμορφωθούμε στο δικαίωμα του καθενός να φοράει ό,τι θέλει, να ζει όπως του αρέσει, να φτάνει τα όνειρά του όσο μακριά μπορεί γιατί όπως είπε, ο κόσμος μιλάει αλλά δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει.

Ο λογαριασμός του frontman του συγκροτήματος «Maneskin» στο Instagram εκτοξεύτηκε σε followers. Αν και ήταν ήδη πολύ δημοφιλής στην Ιταλία και πριν τον διαγωνισμό της Eurovision.

Εξάλλου, οι Maneskin που γνωρίζονται από το Γυμνάσιο και ξεκίνησαν να παίζουν μουσική στον δρόμο, κέρδισαν πρώτα το ιστορικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Επίσης, είχαν βγει δεύτεροι στον ενδέκατο κύκλο του ιταλικού X Factor.

Ο Damiano «βγάζει γλώσσα» στην ετεροκανονικότητα, φοράει τακούνια, βάφει τα νύχια του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φιλήσει στο στόμα τον μπασίστα του μπροστά σε 200 εκατ. τηλεθεατές και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν η αντίληψη που έχει για τη ζωή δεν αρέσει σε κάποιους.

Εξάλλου, αρέσει σε πολλούς άλλους, όπως στη Giorgia Soleri, μια διάσημη influencer με την οποία είναι αρραβωνιασμένοι τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι κατηγορίες για ναρκωτικά και η δικαίωση

Ο Damiano, που κατηγορήθηκε για χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια της Eurovision, τελικά αποδείχτηκε καθαρός. Η Γαλλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση ζήτησε από τη διοργανώτρια EBU να υποβληθεί ο τραγουδιστής σε εξετάσεις, κάτι που πρότεινε και ο ίδιος όταν οι φήμες άρχισαν να παίρνουν τεράστιες διαστάσεις.

Ο Damiano αποδείχτηκε καθαρός, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά. «Voila» απάντησε στους Γάλλους.

Ειδήσεις σήμερα

Βρετανία-Eurovision: Ψάχνουν να βρουν τι έφταιξε για την κακή απόδοση

Στεφανία Λυμπερακάκη – Έλενα Τσαγκρινού: Η αμήχανη στιγμή τους στο αεροπλάνο (Video)

Εύη Δρούτσα: «Πρέπει να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision- Η Στεφανία δε ζει στη χώρα μας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:33