Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα από τα πιο γνωστά τσιζκέικ που προέρχεται από τη Βόρεια Ισπανία και έχει το δικό του hashtag στο instagram.
Είναι πανεύκολο στην προετοιμασία του, έχει κρεμώδη υφή, καμένη όψη και είναι πεντανόστιμο.
1 κιλό κρέμα τυρί (μασκαρπόνε ή τύπου φιλαδέλφεια)
7 αυγά
400 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
200 ml κρέμα γάλακτος με όλα τα λιπαρά
Προθερμάνετε το φούρνο στους 210ο C. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και το μίγμα να έχει μια κρεμώδη υφή.
Στρώστε μια στρογγυλή φόρμα 25 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί έτσι ώστε να προεξέχει αρκετά πάνω από τις άκρες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το τσιζκεικ από τη φόρμα εύκολα αλλά θα αποτρέπει και το κέικ να κολλήσει.
Ψήστε το στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 35-40 λεπτά. Όταν το κέικ ψηθεί θα πάρει μια σχεδόν καμένη όψη αλλά το κέντρο του θα είναι σαν ζελέ και θα κουνιέται, αν μετακινήσετε τη φόρμα.
Σβήστε το φούρνο και αφήστε το στον πάγκο να κρυώσει σταδιακά.
Μετά από μια ώρα περίπου, βάλτε το στο ψυγείο για να κρυώσει εντελώς. Καλύτερα είναι να το αφήσετε στο ψυγείο για όλο το βράδυ, αλλά και μετά από μερικές ώρες θα είναι έτοιμο να το απολαύσετε.
Στρογγυλά κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο
Εύκολο μωσαϊκό λεμόνι με μπισκότα
Πακέτο του «κατασκηνωτή» με γαρίδες και λαχανικά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.