search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ο Αντόνιο Μπαντέρας γυρίζει ταινία στην πόλη με 1000 κομπάρσους (Video)

14.06.2021 20:54
banderas-new

Χόλιγουντ γίνεται η Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα της ταινίας «Μπαρακούντα» που θα πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας θα ξεκινήσουν στη Θέρμη σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.


Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία. Όπως δήλωσε ο παραγωγός του Barracuda Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανίχνευσης τοποθεσίας, ενώ ανέφερε ότι επισκέψεις γίνονται σε διάφορα μέρη, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.


Ο Μπαντέρας και τα συνεργεία θα μείνουν 5 εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν συνολικά γυρίσματα 30 ημερών. «Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε τα περισσότερα από αυτά που αναζητούσαμε μέχρι στιγμής, χάρη στη βοήθεια της ελληνικής ομάδας.

Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε γυρίσματα σε δύο εβδομάδες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο παραγωγός και πρόσθεσε: «είναι μια ταινία και μια ταινία χρειάζεται κάθε είδους πράγματα. Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε μπορούμε. Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα ενώ το θέμα της ταινίας είναι ότι πρόκειται για μια ταινία δράσης, μια ταινία γκάνγκστερ, που περιστρέφεται γύρω από τη δράση ενός ανθρώπου που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας, εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.»

Η απίστευτη ιστορία του Roland Garros – Δεν ήταν τενίστας αλλά πιλότος

Υπόθεση Μαντλίν: Επιστολή του κατηγορούμενου κάνει λόγο για «ντροπή του δικαστικού συστήματος»

Δέος: Φάλαινα καταπίνει ψαρά και τον… φτύνει στη συνέχεια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50