ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Οίκος Dior: Οι εμβληματικοί καλλιτεχνικοί διευθυντές και η σχέση με την Ελλάδα - Με αφορμή την επίδειξη στο Kαλλιμάρμαρο (Video)

17.06.2021 14:12

Ένα βίντεο σχετικά με την ιστορία του Οίκου Dior, του ιδρυτή του, αλλά και τους εμβληματικούς καλλιτεχνικούς διευθυντές του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση μόδας του Οίκου υψηλής ραπτικής στο Καλλιμάρμαρο.

«Στην αρχή της καριέρας του ο Dior παρουσίαζε τις συλλογές του σε όλο τον κόσμο. Ένα σημαντικό στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού είναι ο αρχαιοελληνικός πέπλος και ήταν για μένα πολύ ενδιαφέρον να εργαστώ πάνω σε αυτήν την αναφορά» ανέφερε μεταξύ άλλων η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, λοιπόν, στις 21:30 οι προβολείς του Παναθηναϊκού Σταδίου θα ανάψουν και το υπερθέαμα μόδας «Dior celebrates Greece», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει με όλο τον πλανήτη να έχει τα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Παρά το γεγονός ότι οι προσκεκλημένοι, που θα καταφθάσουν από διάφορες χώρες ανέρχονται σε μόλις 400, εκατομμύρια κόσμου θα παρακολουθούν τη φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Dior, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Μάνος Χατζιδάκις και το Όσκαρ που πήγε στα σκουπίδια

Μιχάλης Κακογιάννης: Εκατό χρόνια από τη γέννηση του – Ανέδειξε Μερκούρη, Λαμπέτη και Ειρήνη Παπά (Photos/Video)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέα διαμάχη αρχαιολόγων – Μενδώνη για το Σταθμό Βενιζέλου

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:58
Exit mobile version